Canviar-se de casa

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa ens provoca emocions que van des del nerviosisme i la inquietud inicial a l’alegria i l’emoció final. Un cop s’ha pres la decisió, és quan un s’adona de la gran quantitat de gestions implícites que comporta canviar-se de casa i la quantitat de factors que cal tenir en compte per dur a terme la mudança amb les millors garanties.

És per això, que la millor recomanació per canviar-se de casa és contractar una empresa especialitzada en trasllats i mudances, com Mudanzas Flippers., i la mudança passi a ser un somni en comptes d’un malson i les emocions que sentim en realitzar la mudança tinguin un sabor dolç i no amarg.

La motivació per canviar-se de vivenda pot ser molt variada:

  • Desitjo de viure en un habitatge més gran, o millor distribuït, o millor il·luminat pel sol…
  • Ampliació de la família
  • Per voler apropar-nos als nostres familiars
  • O fins i tot per canvi de feina que ens obligui a canviar de ciutat.

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa suposa una despesa econòmica a tenir en compte, encara que el més senzill és executar-la amb la col·laboració d’una empresa especialitzada, com Mudanzas Flippers Int. Compta amb 40 anys d’experiència al sector, per la qual cosa oferirà un plus de confiança, tant si el canvi de casa es produeix a la mateixa ciutat, país o fins i tot en un país diferent. El que és clar és que, a més distància, més complexitat en la mudança. Per tant, el que és recomanable és executar el servei a través d’una companyia especialitzada, sobretot si cal tramitar documentació duanera.

Et trasllades i vols fer-ho amb mitjans propis?

Si hem pres l’opció de fer-ho amb mitjans propis, caldrà tenir en compte la necessitat de tenir caixes de diferents mides. En funció del pes del contingut, es recomana que les caixes més grans continguin els objectes menys pesants. D’aquesta manera, serà més senzill moure-les i evitar lesions. Sense oblidar embalar tan bé com sigui possible els mobles desmuntats perquè durant el trasllat no pateixin esgarrapades. Un altre consell és tenir controlat els cargols de cada moble, perquè en arribar a destinació, el muntatge del mobiliari no es compliqui. Disposar d’embalatges adequats assegurarà la correcta execució de la mudança. Disposar d’un vehicle adequat és obvi, sobretot si hi ha molta distància entre l’origen i la destinació. Per això en aquest cas, haurà de cabre tot al camió i evitar quilometratge innecessari.

Si s’han de fer reformes al pis de destinació, abans de canviar-se de casa, possiblement cal contractar addicionalment un guardamobles. Així, emmagatzemaràs temporalment el mobiliari i els estris personals. En aquest cas, es recomana vincular el servei de guardamobles al pressupost de mudança.

I si volem tenir una tranquil·litat absoluta, és possible també vincular al mateix pressupost, una assegurança a tot risc en canviar-se de casa, així es tindrà la certesa que si hi ha algun dany durant el trasllat a qualsevol dels estris que s’hagin referenciat i valorat a l’inventari obligatori per a la seva contractació, serà reparat o indemnitzat, donant al client més tranquil·litat a l’hora de canviar-se de casa.

canviar-se de casa pelut

Abans de canviar-se de casa, és bo fer un llistat de tots els tràmits necessaris perquè no en quedi cap pendent que impedeixi la correcta execució de la mudança. Sobretot si es tracta d’un trasllat internacional. Tot i que si hem pres l’opció de contractar una empresa especialitzada, la gran majoria de gestions seran molt més senzilles i això ens permetrà gaudir de la nova llar fàcilment i ràpidament.