Flippers
Empresa de Mudances

Des de fa més de 35 anys, som una empresa de mudances amb el màxim grau de professionalitat i d’especialització. Com a empresa de mudances, ens dediquem a dur a terme tot tipus de trasllats a la mida dels nostres clients. Mudances internacionals a qualsevol punt del planeta, mudances nacionals o locals amb base a Madrid o Barcelona.

Després de tants anys, comptem amb milers de clients satisfets. Des de grans corporacions multinacionals a professionals particulars. Passant per organismes estatals i, és clar, clients particulars que cerquen una empresa de mudances que els ofereixi la màxima fiabilitat.

Així mateix, per a clients no particulars, fem mudances d’oficines de qualsevol dimensió i volum, així com trasllats de laboratoris. En aquest sector estem orgullosos de ser una de les poques empreses de mudances amb el nivell tècnic necessari per a dur a terme un trasllat de laboratori professional.

El secret de Flippers rau, senzillament, en la feina ben feta. A Flippers ens hem esforçat per reclutar i formar un grup expert de professionals. Per tal de garantir als nostres clients un servei integral, còmode i eficient. Amb cobertura nacional o internacional porta a porta, i capacitat per a oferir-li la millor solució en totes les fases del trasllat.

clientes satisfechos

logística

Conegui la seva empresa de mudances. L’equip de Flippers el formem especialistes qualificats, amb anys d’experiència en tots els processos de treball. Des de la part executiva fins a l’organitzativa i la logística. Apliquem el nostre enfocament professional i la nostra formació especialitzada a cada trasllat. I garantim així la seguretat i la integritat de qualsevol objecte que el nostre client necessiti traslladar. Des dels més voluminosos (mobles, quadres, làmpades, etc.), fins als més delicats (cristalleria, porcellana, vaixella, etc.), incloent-hi els de més gran valor personal (llibres, marcs de fotos, roba, etc.).

Perquè la nostra professió també és la nostra vocació, ens impliquem personalment. Cuidem cada objecte i cada detall i sempre utilitzem els embalatges de màxima qualitat i els més adequats per a cada mudança.

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

La nostra feina l’avalen els més prestigiosos certificats de qualitat que els organismes internacionals poden atorgar a una empresa de mudances. Com ara l’ISO 9001, l’ISO 14001, l’OHSAS 18001 i el FAIM.