Guardamobles oficines

Guardamuebles oficinas Madrid - Guardamuebles oficinas Barcelona

Guardamobles oficines

Què és un guardamobles?

Un guardamobles és una nau o un local, destinat a custodiar els objectes personals de clients, de forma temporal. Habitualment és un servei vinculat a una mudança. Quan parlem de guardamobles oficines, són espais destinats per a les companyies, fora de les seves instal·lacions, on emmagatzemar mobiliari i / o documentació d’ús no habitual.

Quan és necessari contractar guardamobles oficines?

Tal com hem comentat, és habitual trobar la necessitat, quan una oficina ha de traslladar-i temporalment emmagatzemar el contingut de les seves instal·lacions. Hi diferent casuística. És habitual trobar la necessitat de localitzar guardamobles quan s’estan fent tasques de manteniment o obres de rehabilitació. Durant aquest període, les companyies amb tot el contingut de les seves oficines a guardamobles oficines.

Un altre cas habitual avui en dia, és haver de treballar en un espai coworking temporalment, i mentrestant, les companyies emmagatzemen mobiliari i equipament d’oficina, fins a disposar d’un espai propi.

Fins i tot podem trobar una altra modalitat per a l’ús de guardamobles per a oficines, per exemple, una empresa promotora d’habitatges, pot emmagatzemar mobiliari fins a la nova posada en funcionament d’un altre pis pilot, o una empresa que treballi per projectes, emmagatzemi mobiliari per a, en funció de les dimensions i persones necessàries per a l’execució de cada un, pugui proveir el necessari en cada cas.

Fins i tot es pot donar el cas d’utilitzar guardamobles oficines per emmagatzemar arxiu definitiu, que, per manca d’espai, no pugui emmagatzemar-se en les pròpies instal·lacions.

Com podem veure, l’ús de guardamobles és un servei molt habitual i necessari en els nostres dies.

Guardamobles oficines rehabilitació

On és possible trobar guardamobles oficines?

El major nombre de guardamobles es troben a les grans ciutats del nostre país. La veritat és que hi ha gran oferta de guardamobles oficines Barcelona i guardamobles oficines Madrid. Mudances Flippers Int., Empresa de prestigi en aquest sector amb més de 40 anys d’experiència, disposa de guardamobles a les dues ciutats. Encara que donada la necessitat d’aquests espais per gran nombre de companyies, cada vegada és més fàcil trobar aquest servei en altres ciutats de menor dimensió.

Habitualment, són espais habilitats en naus de grans superfícies, és per això que solen estar a l’extraradi de les ciutats.

Guardamobles oficines Barcelona

A la ciutat comtal cada dia s’executa un gran nombre de mudances. Moltes d’elles d’oficina que canvien d’ubicació:

  • Per disposar d’unes millors comunicacions
  • Per falta d’espai
  • Amb l’objectiu d’aconseguir alguna millora d’instal·lacions.

Això provoca la necessitat de buscar un guardamobles oficines Barcelona. I per tant, contractar una empresa especialitzada en el sector que faciliti l’execució de l’trasllat de mobiliari, documentació i equipament informàtic. En aquests casos és habitual haver d’adequar les oficines de destinació, sent necessari la contractació temporal d’un guardamobles oficines Barcelona.

Guardamobles oficines Barcelona Skyline

Guardamobles oficines Madrid

A la capital l’ús de guardamobles està molt estès des de fa molts anys, tant per particulars com per empreses. El guardamobles oficines Madrid és habitualment un servei complementari a la mudança, però també hi ha casos de necessitat només de recollida d’estris, (si cal, desmuntatge i protecció de mobiliari i / o encaixat d’estris o documentació), trasllat fins al magatzem i guarda i custòdia temporal de mobiliari o equipament en un guardamobles oficines Madrid, sense haver de traslladar-se posteriorment a unes noves oficines.

Guardamobles oficines Madrid Skyline

Les empreses de mudances, per tal de millorar i ampliar els seus serveis, ofereixen diversos serveis per complementar les mudances. El servei de guardamobles oficines Madrid és un, però també hi ha altres interessants com pugui ser la possibilitat de contractar assegurances a tot risc per al contingut de la mudança, oferir diverses modalitats de transport o la possibilitat de fer una mudança del cotxe al costat de la resta de la mudança. Cada client té les seves necessitats és per això que cada mudança ha d’estar personalitzada segons el necessari en cada cas.