Mantes per a mudances

Mantes per a mudances - Destacada

Mantes per a mudances

Arriba el moment de fer una mudança i els preparatius que tot això comporta. Un és disposar de tots els materials necessaris per poder executar el trasllat de la forma més òptima. Serà necessari:

  • Caixes de diferents mides,
  • Paper de bombolla
  • Cartons
  • Mantes per a mudances i precinte.

Quina utilitat tenen les mantes per a mudances?

Les mantes per a mudances poden ser necessàries per moure mobles, minimitzant el risc de ratllar el paviment i fer malbé el mobiliari.

Les mantes no només serveixen per dur a terme un servei de mudança, sinó que també les podem utilitzar per traslladar mobiliari dins del mateix habitatge o oficina, per fer moviments per manteniment. A més, les mantes per a mudança també seran útils si s’utilitzen per protegir mobiliari, electrodomèstics, etc.; igual que faríem servir el paper de bombolla.

Antigament, quan no existia el bullkraft, les empreses de mudances utilitzaven mantes per a mudances. Posteriorment s’hi va afegir l’ús de cartró i als nostres dies ha arribat el plàstic. Encara que aquests darrers anys estem tornant a fer més ús de les mantes per als serveis de mudances i d’aquesta manera, intentar utilitzar menys plàstic.

Lús de mantes és molt més sostenible que lús de plàstic. Una bona pràctica que algunes empreses de mudances especialitzades i compromeses amb el medi ambient, com Mudanzas Flippers Int., estan realitzant al seu dia a dia: intentant fer el màxim ús de les mantes per a mudances, en detriment del paper de bombolla, sobretot , a l’embalatge d’aquells mobles de major volum. Aquest mètode té doble funció: protegir els mobles, i ajudar al trasllat. Així, poden desplaçar-los amb més facilitat i sense por de fer malbé el terra.

Mantes per a mudances

És recomanable l’ús de mantes per a mudances en situacions en què:

  • Sigueu necessari moure mobles o canviar el mobiliari antic per un de nou
  • Cal desplaçar mobiliari per ser emmagatzemat o en realitzar una mudança (tant en un habitatge com en una oficina).

D’aquesta manera, es minimitzarà el risc de ratllar el paviment i/o fer malbé els mobles.

Les mantes per a mudances, sens dubte, són la millor solució per evitar fer malbé, tant el terra com el propi mobiliari, i protegir-los amb aquest material. És el més recomanable, ja que les mantes absorbiran els impactes. Per què? Perquè estan confeccionades tenint en compte la funció a la qual es destinaran.

Quan no s’han utilitzat mantes per a mudances en fer el servei de trasllat, és possible que en arribar a destinació es detecti alguna rascada, ratllada o cop, que podria haver-se fàcilment evitat amb l’ús de les mantes.

Les mantes per a mudances són un dels mitjans d’embalatge utilitzats des de fa més temps i el mètode d’embalatge més ecològic, ja que no són d’un sol ús, sinó que es poden utilitzar diverses vegades. Tenen una alta resistència i es poden utilitzar per a diferents tipus de servei i per a diferents utilitats (no només mudances).

Es recomana disposar d´unes quantes mantes d´aquest tipus a casa, ja que solen oferir bons resultats i són de gran utilitat si hem de moure o tapar algun moble.

Les mantes per a mudances estan confeccionades en cotó i teixit acrílic, i això afavoreix la resistència davant esgarrapades i cops.

Hi ha diferents distribuïdors que ofereixen aquest clàssic sistema d’embalatge. Al nostre país, és possible trobar-les de gran qualitat a preus molt competitius.

 

Mantes per a mudances