Mudances a Barcelona

En el moment de fer front a la necessitat de dur a terme unes mudances a Barcelona, existeixen molts elements que caldria avaluar a més d’esbrinar el cost d’una mudança.

Les mudances a Barcelona impliquen una logística molt particular. Per tant, és important confiar la seva a una empresa que li ofereixi les millors garanties, tant pel que fa a l’experiència com pel que fa al tracte professional certificat; això és que el oferim a Flippers.

Barcelona és una ciutat cosmopolita i bulliciosa, amb un mercat immobiliari en constant moviment. Per això, a Flippers hem dissenyat una sèrie de processos que ens ajuden a gestionar, organitzar, planejar i dur a terme les mudances a Barcelona amb el menor estrès possible. Pot estar tranquil: els seus mobles, els seus objectes i les seves pertinences arribaran a la seva llar en les millors condicions.

Algunes mudances a Barcelona són sobtades. Si és el seu cas i encara no compta amb un nou emplaçament on col·locar totes les seves pertinences, a Mudances Flippers posem a la seva disposició un servei especialitzat de guardamobles amb contenidors marítims hermètics. Els nostres guardamobles per a mudances a Barcelona estan equipats amb la tecnologia més avançada en termes de seguretat interna i externa, control de temperatura, humitat i prevenció d’incendis.

A Flippers ens agrada fer les coses ben fetes; per això disposem d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els treballadors, l’habitatge i els nostres clients durant la mudança. També disposem d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client ho desitja.

Servei de mudances a Barcelona

Tampoc ens preocupa que en les mudances a Barcelona calgui moure mobles i caixes des d’un pis alt sense ascensor a l’edifici. Perquè a Flippers comptem amb un elevador exterior, que ens permet garantir una mobilització ràpida, àgil i curosa de tots els seus efectes personals.

Pel que fa al procés d’embalatge,els nostres experts poden embalar, desmuntar mobles i preparar tot el que cal per a la mudança, utilitzant els materials més adequats disponibles al mercat. Deixi-ho tot a les nostres mans.

Per a les mudances a Barcelona comptem amb el millor equip del mercat en qüestions de transport. Per això podem oferir-li un servei eficaç, amable i professional perquè faci front a la seva mudança amb tranquil·litat i certesa.

A més, a Flippers oferim la possibilitat d’assegurar els seus objectes en el moment de traslladar-los, si sorgeix algun imprevist o una situació urgent.

Abans de les mudances a Barcelona o qualsevol trasllat local, nacional o internacional, és important comptar amb un expert de confiança com Flippers.

Confiï en la nostra experiència i deixi les seves mudances a Barcelona a les nostres mans. Si ho desitja, pot sol·licitar un pressupost personalitzat per a mudances a Barcelona, ja sigui per escrit a través de la nostra pàgina de contacte, mitjançant una trucada al nostre telèfon d’atenció al client o bé presencialment a les nostres oficines. L’esperem amb tot a punt!

SOL·LICITA PRESSUPOST