Mudances a Mexico

mudanzas a mexico

Mudances a Mexico

Si estàs pensant en realitzar mudances a Mexico, no dubtis en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

México és el tretzè país més extens de l’planeta i el tercer més gran de Llatinoamèrica.

La presència humana al país es remunta a 30.000 anys. L’actual territori de México va ser el principal i major escenari de poble mexica i de el poble maia, dues de les civilitzacions més importants de l’Amèrica precolombina. Això demostra que les mudances a Mexico van començar ja en temps antics.

Actualment, el cens oficial de México, demostra que gairebé un milió d’estrangers resideixen en aquest país centreamericà. La major part, provenen dels Estats Units, sobre les dues terceres parts. La resta d’expatriats provenen d’Europa i Sud-amèrica.

Segons l’Organització Mundial de l’Turisme, a data d’avui, México és la principal destinació turística de l’Amèrica Llatina i, també ha estat el tercer més visitat al món durant l’any 2020.

México també és un dels països amb major diversitat de climes al món, és la llar de l’10-12% de la biodiversitat mundial i alberga a més de 12 000 espècies endèmiques.

El gentilici mexicà s’ha emprat en la llengua espanyola des del contacte entre americans i ibèrics amb diferents sentits. Per als espanyols de segle XVI, els mexicans eren els habitants de México-Tenochtitlan i la seva llengua. Durant la Colònia, alguns criolls i habitants que ja havien realitzat els seus mudances a Mexico, per tant, avecindados en Nova Espanya, van utilitzar aquest gentilici per denominar-se a si mateixos.

Més tard, durant l’època colonial i el segle XIX, México es dedicava gairebé exclusivament a l’agricultura. Pel que, la majoria dels seus ingressos provenien per la venda estrangera de la plata. D’aquest mineral, Mèxic va ocupar el primer lloc mundial en producció des de fa més de dos segles.

Pel que fa a el procés d’industrialització de México durant la Colònia, va ser summament lent. Entre els segles XVI i XVIII, les lleis colonials impedien el desenvolupament de les manufactures a la Nova Espanya i va començar a repuntar a finals de segle XIX.

precolombí - mudances a Mexico

Abans de realitzar mudances a Mexico és recomanable sol·licitar pressupostos a empreses de mudances de prestigi com mudances Flippers Int. Per què? Perquè facilitaran enormement el trasllat i l’expatriació. Així mateix, val la pena estar informat d’una sèrie d’informació indispensable, la qual detallarem a continuació.

Mudances a Mexico: informació per poder treballar

Des de l’any 2012 va canviar la llei de migració mexicana, que ha endurit els tràmits per obtenir el permís de treball mexicà.

Actualment, qualsevol persona interessada en constituir una societat, ha d’inscriure abans de sortir de país. I no només això, també ha de sol·licitar el permís des del consolat de país d’origen.

Les persones que han realitzat els seus mudances a Mexico, podran afirmar que els tràmits amb immigració són confusos i lents. Aquests tràmits poden prendre entre tres i sis mesos per aconseguir el permís de treball i residència per a un any.

Mudances a Mexico: informació destacable per als expatriats

En l’actualitat, México està considerat com el millor país per instal·lar-se com expatriat de la planeta. És per això, que rep anualment multitud de mudances a Mexico.

La nació asteca ha aprovat amb matrícula d’honor gràcies a la facilitat per establir-se, trobar parella i fins i tot per establir relacions.

Mudances a Mexico Bandera

Mudances a Mexico: llogar habitatge

Els habitatges a México es classifiquen per nombre d’habitacions i banys complets que disposen; donant com a menció seus metres quadrats. Habitualment no es troben moblats i els lloguers es tanquen per 1 any. Gairebé sempre amb un dipòsit de garantia.

Una altra opció que un expatriat es planteja a l’realitzar les seves mudances a Mexico, és la possibilitat de compartir pis. Una bona opció, sobretot per a estudiants i joves. I menys habitual en famílies que executen les seves mudances a Mexico.

També es poden trobar pensions que ofereixen habitacions, per instal·lar-se de forma temporal abans de localitzar un apartament.

Mudances a Mexico: el sistema de salut

El sistema de salut pública a México és gratuït. Cal destacar que és freqüent trobar sobrecupo als hospitals i els temps d’espera solen ser molt llargs. Per aquest motiu, es recomana contractar una assegurança mèdica privada, per evitar aquests inconvenients.

Cal destacar que el sistema de salut privat és d’alt nivell. La gran majoria dels metges de consultoris i hospitals privats parlen anglès. Un aspecte que facilita enormement la comunicació a aquells expatriats que no parlen espanyol.