Mudances a Mostoles, municipi rei del sud de Madrid

mudanzas en mostoles

Mudances a Mostoles, municipi rei del sud de Madrid

Si estàs pensant en mudar-te a Móstoles, no dubtis a contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys dexperiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid i mudances a Barcelona.

Ara bé, Móstoles és el municipi més poblat dins de la regió de Madrid, després de la capital, que forma part de l’àrea metropolitana de Madrid.

La seva proximitat a la capital ha propiciat un gran desenvolupament demogràfic en el transcurs de les darreres dècades. Per això, les mudances a Móstoles has estat un degoteig constant.

Móstoles, en quaranta anys, a causa de l’urbanisme, s’ha transformat de nucli rural de gairebé 4.000 habitants, a mitjans dels anys 1960, una ciutat satèl·lit de la capital amb més de 200.000 habitants a principis del segle XXI. Per tant, podem afirmar que les mudances a Móstoles han estat el dia a dia, fins a convertir-se en municipi integrat dins l’àrea metropolitana de Madrid.

Disposa d´una excel·lent comunicació amb Madrid, a través d´una extensa xarxa d´autobusos, tren de rodalies i Metro. Tot això ha contribuït que un gran nombre d’habitants de poblacions confrontants s’hagin decidit per fer les seves mudances a Móstoles.

Mudances a Mostoles: una mica d’història

Tant els seus orígens com la seva denominació no són del tot clars. El que sí que és clar és que des de 1565 és vila amb fur propi, ja que gràcies a un privilegi concedit pel Rei Felip II, aquesta va deixar de ser un llogaret de la ciutat de Toledo.

Mudances a Mostoles

Actualmente, debido a su situación socioeconómica y geográfica, la importancia de Móstoles dentro de la Comunidad de Madrid es destacada y se la considera la capital del llamado Gran Sur de Madrid. En la actualidad concentra más de un millón de habitantes en la zona comprendida entre los municipios de Alcorcón, Aranjuez, Fuentidueña de Tajo y Navalcarnero.

Mudanzas en Mostoles y como disfrutar de su cultura

La visita al Centro de Arte Dos de Mayo es algo que uno no se puede perder, tanto para los visitantes como los que han decidido realizar sus mudanzas en Móstoles. Este dispone de unas 1.500 obras pertenecientes a la colección de Arte Contemporáneo de la Comunidad de Madrid. Y asimismo, unas 300 derivadas de la colección ARCO. En el poco tiempo de vida que tiene, el CA2M se ha consolidado como una clave agente en la articulación de las narrativas del arte contemporáneo español y ha empujado a algunas mudanzas en Móstoles de aquellos grandes amantes del arte.

En su casco urbano, donde la mayor parte de la población han ejecutado sus mudanzas en Móstoles, junto con algunas de las urbanizaciones de su cinturón, hay lugares de interés como la iglesia de Nuestra Señora de la Asunción, construida sobre una mezquita del siglo IX de estilo bizantino, de clara influencia toledana; una torre también mudéjar y una puerta del siglo XV.

Mudances a Mostoles

Cal visitar la plaça del Pradillo, espaiosa i ben cèntrica. Hi ha el monument a l’alcalde Móstoles Andrés Torrejón García, inaugurat per Alfons XIII el 1908. Va ser en honor a aquell que va liderar l’aixecament contra els francesos de Móstoles, sent el primer poble d’Espanya que ho va fer el 1808.

Al nucli urbà, es troba l’ermita de Nostra Senyora dels Sants, en honor a la patrona de Móstoles. Va ser construïda a principis del segle XVII al lloc de naixement del beat Simón de Rojas. Destaquen algunes pintures de gran valor amb imatges de santa Anna i sant Joaquim, escultures del XIX i sobretot el retaule barroc del segle XVIII.

I, quines són les festes patronals?

Tots aquells que acaben de fer les seves mudances a Móstoles podran gaudir de les seves festes. Destacant la Processó de la Trobada el Diumenge de Resurrecció. Amb més de cent anys de tradició, on es deixen anar coloms, sona la música i s’encenen focs artificials. Finalitzant amb una missa i un aperitiu.

Una altra festa destacable és la del 2 de maig. On els veïns al centre històric, recreen de forma teatralitzada els fets històrics succeïts el 1808.

Mudances Flippers Int., posa a disposició tots els seus mitjans per dur a terme qualsevol tipus de mudances a Móstoles.