Mudances de qualitat

Mudances de qualitat Destacada

Mudances de qualitat

Actualment es poden trobar gran quantitat d’empreses de mudances que es dediquen a executar serveis de trasllats i fins i tot mudances completes. Però no totes les companyies són de confiança, i que a més ofereixin als seus clients mudances de qualitat.

Com detectar quina és la millor companyia per a contractar mudances de qualitat.

El més important és detectar l’especialitat de cada companyia i triar la que es trobi dins de l’àrea més propera a la mudança. Algunes companyies només ofereixen mudances locals, per la qual cosa cal assegurar-se de la seva ràdio dactuació.

Aleshores, per triar correctament la companyia especialitzada en mudances i trasllats de qualitat, el primer serà seleccionar la que es trobi a l’àrea més propera a l’habitatge o oficina on s’haurà d’executar el servei. Aquest pas és important perquè, com hem dit, algunes companyies només ofereixen mudances locals.

Si la necessitat de traslladar-se, és amb destinació a un altre país, es recomana revisar si l’empresa especialitzada en mudances de qualitat opera en aquest país determinat. És a dir, si disposa d’una bona flota de camions, una bona xarxa d’agents ia més col·labora amb les navilieres de més prestigi. Com Mudances Flippers Int., amb 40 anys d’experiència al sector; pot oferir mudances i transports de qualitat tant en mudança local, nacional com internacional. Disposa de delegacions a Barcelona i Madrid, i això facilita l’assistència a tota la península. A nivell internacional, també pot oferir mudances de qualitat a gairebé tots els països. Tant pels seus certificats de qualitat, com per pertànyer a les associacions de transport i mudança més prestigiosos com ara FIDI, LACMA i IAM. Per tot això, són una garantia de poder executar serveis de mudances de qualitat.

Què ofereixen les mudances de qualitat?

Cadascuna companyia de mudances brinda serveis i preus diferents. Algunes per confeccionar els seus pressupostos es regeixen per l’accessibilitat a l’habitatge o l’oficina, d’altres el calculen sobre la base del volum que cal traslladar.

No totes les companyies de mudances de qualitat ofereixen el servei de guardamobles, transport de vehicles vinculats a la mudança o una assegurança a tot risc per a la càrrega de la mudança que es trasllada. És per això, que el més important, abans d’emprendre la recerca de la companyia que ofereixi mudances de qualitat, és assegurar-se de quins serveis es necessitaran i en funció d’això, buscar l’empresa que més s’ajusti a les necessitats a cada cas.

És per això, que el més important, abans d’emprendre la recerca de la companyia que ofereixi mudances de qualitat, és assegurar-se de quins serveis es necessitaran i en funció d’això, buscar l’empresa que més s’ajusti a les necessitats a cada cas.

Mudances de qualitat Feedback

Com detectar anticipadament si ens oferiran mudances de qualitat?

Abans de contractar un servei de mudança, el més important és assegurar-se que la companyia contractada compleix la normativa actual. És a dir, si està degudament inscrita al Registre i si disposa d’una pòlissa de responsabilitat civil.

Altres consultes interessants per detectar si l’empresa compleix els requisits que volem és tenir clar que disposa d’una bona flota de transport, personal qualificat i els mitjans tècnics i humans necessaris per poder dur a terme el tipus de mudança encomanada.

Quina és la millor manera d’obtenir un preu competitiu per a les mudances de qualitat?

Si el que interessa és obtenir el preu més competitiu possible, sense prescindir de la qualitat, és triar un bon moment: Cal tenir en compte que els mesos d’estiu, els preus es veuen lleument incrementats, a causa de la seva alta demanda, és per això que fora d’aquests mesos, segurament serà més senzill obtenir preus més competitius.

Una altra dada destacable, és sol·licitar pressupostos en la modalitat de “grupatge”. L’empresa de mudances podrà oferir un preu més ajustat, ja que agrupant més d’una mudança al mateix vehicle, reduirà despeses de combustible, quilometratge, mitjans tècnics i humans. Traduint-se en un preu més econòmic.

Amb tot això, podem afirmar que és possible aconseguir mudances de qualitat a preus competitius i Mudances Flippers podrà assessorar els seus clients en qualsevol circumstància que se’ls presenti.