Mudances d´Oficines

Per a les mudances d’oficines, confiï sempre en l’opció més professional. A Mudances Flippers hem realitzat el trasllat de nombroses oficines a Barcelona i Madrid, en diverses Mudances a Madrid i mudances a Barcelona. Comprenem a la perfecció les característiques particulars que envolten a les mudances d’oficines, diferents a les d’una mudança convencional. Li oferim serietat, rapidesa i eficàcia. Deixeu-nos les mudances d’oficines a nosaltres i l’hi resoldrem.

  • Especialitzats en mudances d’oficines. Traslladem empreses amb totes les seves pertinences des de fa més de 40 anys.
  • Experts: el nostre equip, format per professionals altament qualificats, aplica un mètode de treball eficient i comprovat, amb processos estudiats i materials especials.
  • Capaços: Tenim una àmplia solvència tècnica i econòmica. Podem dur a terme mudances d’oficines de gran volum i li oferim cobertura a nivell nacional. Pregunti’ns.
  • Fiables: Amb més de 35 anys de trajectòria d’èxit, Mudances Flippers és garantia de qualitat. La nostra eficàcia en mudances d’oficines ha estat reconeguda per clients importants i avalada oficialment pels certificats de qualitat més prestigiosos.

Dins de les Mudances d'oficines traslladem

Documentació

Mobiliari

Equips Informàtics

Mudances d'oficines integrals

Ens fem càrrec de tot el que requereixen les mudances d’oficines:

Mudances d'oficines integrals

En Flippers Ens agrada fer les coses bé; per això disposem d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix als tècnics de Flippers, als nostres clients i als seus oficines durant la mudança. Disposem així mateix d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client així ho desitja.

DEMANAR PRESSUPOST