Mudances locals i nacionals

A Flippers també duem a terme mudances nacionals i mudances locals. Ens encarreguem de la seva mudança a Barcelona i Madrid amb la major cura i professionalitat. Fa més de 40 anys que duem a terme mudances nacionals per a milers de clients satisfets; no és una casualitat.

A Flippers ens prenem la nostra feina molt seriosament i només fem servir els processos més efectius per a les seves mudances nacionals o mudances locals:

Utilitzem embalatges i eines de primera qualitat per garantir un trasllat ràpid i eficaç. Protegim els seus efectes personals com si fossin nostres, perquè sabem que en cada mudança transportem la seva llar.

Oferim una atenció personalitzada, tenint la màxima cura dels detalls perquè els nostres clients sempre estiguin satisfets. Així poden parlar bé de nosaltres!

A Flippers ens agrada fer les coses ben fetes; per això disposem d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els treballadors, l’habitatge i els nostres clients durant la mudança. També disposem d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client ho desitja.

En totes les nostres mudances nacionals i mudances locals, tant per a mudances a Barcelona com a Madrid, comptem amb les millors eines i infraestructures per garantir un servei de qualitat. Som autèntics professionals.

Elevador exterior

Viu en un pis alt o d’accés difícil? No es preocupi, a Flippers estem preparats per a qualsevol circumstància. Disposem de maquinària especial perquè el seu trasllat sigui una experiència còmoda i satisfactòria per a totes les mudances nacionals i locals. Posi’ns a prova!

flota moderna

Els camions del dofí es reconeixen a tot arreu, són el senyal d’identitat de Flippers. Sigui quina sigui la dimensió de la seva mudança, disposem d’una flota moderna de vehicles per a mudances nacionals o locals, que s’adapten a qualsevol necessitat de volum.

embalatge

L’embalatge és una part important de la mudança, en som conscients. Per això només fem servir materials adequats de la millor qualitat per protegir els seus efectes personals.

GUARDAMOBLES PROPIS

I si ho necessita temporalment, posem a la seva disposició les nostres naus de màxima seguretat totalment acondicionades, equipades amb un sistema ignífug i control de la temperatura i la humitat. Emmagatzematge en contenidors metàl·lics.

SOL·LICITA PRESSUPOST