Mudances Pozuelo de Alarcon, guanya en qualitat de vida

mudanzas en Pozuelo de Alarcón

Mudances Pozuelo de Alarcon, guanya en qualitat de vida

Saps que les mudances Pozuelo de Alarcon cada cop són més demandades? És un dels municipis estrella de la Comunitat de Madrid. Gràcies a la seva bona connexió amb el centre de la ciutat, la qualitat de vida que ofereix la localitat, fan que les mudances a Pozuelo de Alarcón siguin una realitat.

Si estàs pensant en mudar-te a Pozuelo de Alarcón, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

Mudances a Pozuelo de Alarcón: Història

Al 1923, va haver-hi la troballa d’una punta de destral de sílex i una pedra tallada de quarsita a un rierol paral·lel a la Canyada de la Carrera, amb el que podem afirmar que a la Prehistòria ja estaven presents les mudances a Pozuelo de Alarcón produïdes pels primers pobladors de la zona. Encara que els primers registres escrits sobre assentaments, van ser a l’època de la Reconquesta.

Mudances a Pozuelo de Alarcón antiga

Aquest municipi, des de fa algunes dècades ha substituït de mica en mica el seu passat agrari per un present residencial i comercial. El 1960 comptava amb poc més de 7.000 habitants, prop de 25.000 al començament de la dècada dels 80 de l’any passat segle, i actualment ha augmentat considerablement la seva població. Nombrosos són els centres comercials als que qui hagi realitzat els seus mudances a Pozuelo de Alarcón i visitants de la localitat poden apropar-se a cobrir les seves necessitats.

Mudances a Pozuelo de Alarcón: Actualitat

A l’actualitat, les mudances a Pozuelo de Alarcón, estan en plena expansió, ja que és el municipi més ric i amb menys atur d’Espanya, per la qual cosa abunden els trasllats residencials, en els que Mudances Flippers estan presents en moltes ocasions. Per darrere Boadilla, Las Rozas, Majadahonda i Sant Cugat del Vallés, a Barcelona.

D’aquesta manera, la Comunitat de Madrid acapara els quatre municipis més rics del nostre país, i un a Barcelona.

Per contra, Níjar (Almeria), Villafranca i Los Palacios (Sevilla), Alhaurín el Gran (Màlaga), Vicar (Almeria) i Barbate (Cadis) estan entre els municipis amb menor renda d’Espanya, de manera que Andalusia representa un símil al revés de la Comunitat de Madrid.

Mudances a Pozuelo de Alarcón actualitat

Gran xarxa de transports una de les raons de les mudances Pozuelo de Alarcon

El nom del municipi prové de ens nombrosos rierols que el creuen, afluents del Guadarrama i Manzanares.  El rierol Meaques, és un dels principals que travessen la població. Així com el rierol de les Hortes o el rierol d’Antequina.

El terme municipal de Pozuelo de Alarcón es troba situat a la zona oest de l’àrea metropolitana de Madrid, a 13 quilòmetres del centre de Madrid. Es troba a la banda de barri d’Aravaca i El Plantío.

Probablement és una de les ciutats que millor estan connectades amb l’àrea metropolitana de la capital, no només el seu accés per carretera a través de la A-6, M-40, M-503 i M-502, sinó també en transport públic.

Compta amb una gran xarxa d’autobusos, que connecten perfectament amb diferents punts de la capital, a més d’accés mitjançant diferents parades de rodalies i el metro lleuger. És innegable que el fàcil accés al centre, és un dels punts forts de les mudances Pozuelo de Alarcon.

Mudances Pozuelo de Alarcon
Mudances Pozuelo de Alarcon

Mudances Pozuelo de Alarcon: una ciutat amb molta vida

Evidentment el transport no és la única raó de les mudances Pozuelo de Alarcon, també la comoditat que representa viure en una localitat que té absolutament de tot. I amb això, ens referim a la sanitat, escoles, parcs, àrees comercials, biblioteques , poliesportius i molt més.

Pels amants de l’esport, disposa de numeroses instal.lacions i campionats esportius de diferents categories d’edats, on practicar diferents modalitats d’esport, des de futbol, tennis, natació, atletisme, rugby i esgrima, entre molts d’altres. Pel que són moltes famílies i amants de l’esport els qui encarreguen les seves mudances Pozuelo de Alarcon per començar una nova vida.

Els recents centres comercials de gran superfície han portat una activitat econòmica extra a la ciutat i una nova forma d’oci. No obstant això, no cal oblidar el seu emblemàtic mercat de Sant Joan de la Creu, que se celebra cada dissabte. En ell, moltes persones aprofiten per fer les seves compres més tradicionals. Perquè ens fem una idea, es pot comparar amb el famós Rastre de Madrid.

Mudances Pozuelo de Alarcon: la natura com a reclam

Gaudir de la increíble natura de la localitat és un luxe al que totes les persones que inicien les seves mudances Pozuelo de Alarcon en podran gaudir.

És una localitat molt respectuosa amb el medi ambient i la mobilitat dins de la ciutat, on es poden utilizar els seus increíbles carrils bici. A més, compta amb nombrosos parcs i jardins dins de el nucli de Pozuelo. Això és perfecte per poder gaudir amb els nens en el dia a dia.

Els caps de setmana, els habitants de la localitat prefereixen gaudir de l’entorn natural en els grans parcs naturals perifèrics que té Pozuelo de Alarcon, perfecte per realitzar rutes de senderisme, en bicicleta o simplement gaudir d’un picnic en un entorn fabulòs.

Després de conèixer una mica més aquesta increíble localitat, no ens sorpren en absolut que les mudances Pozuelo de Alarcon siguin de les mes demandades dins de la Comunitat de Madrid.