Mudances preus

mudanzas precios

Mudances preus

La recomanació estrella per aconseguir les millors mudances preus, és sol·licitar que un tècnic comercial realitzi una visita a l’habitatge o oficina. És igual que siguin mudances internacionals, mudances a Barcelona o mudances a Madrid.

D’aquesta manera s’emetrà un pressupost individualitzat, aconseguint el preu més competitiu, aconseguint que els pressupostos oferts siguin el més realistes possible.

Mudances preus Moving Day

En el moment de cridar a una empresa especialitzada com Flippers, es recomana indicar, a grans trets, què comprèn exactament la mudança, si hi haurà algun objecte destacable, com pugui ser un piano, una caixa forta o taula de billar, i el més aviat possible, es desplaçarà un tècnic comercial a l’adreça d’origen per a visualitzar accessos, cubicar el volum a traslladar, i així poder facilitar pressupost de mudances preus, segons les necessitats de cada client. Confeccionant un servei a mida a el millor preu que sigui possible.

Una altra opció és enviar un correu electrònic detallant un inventari de l’mobiliari i / o objectes personals a traslladar. D’aquesta manera, es podrà fer un càlcul el més aproximat possible a la realitat i així poder oferir també un pressupost per mudances preus.

A l’facilitar preus per a mudances, hi ha diferents factors que poden fer variar el preu final, com pugui ser el subministrament d’embalatge, si s’inclou encaixat, o no, d’estris a executar per l’empresa de mudances; desembalatge, etc., fins a poder oferir un servei complet per a la mudança contractada.

Mudances preus

Els preus de les mudances poden variar depenent de la dificultat de la mudança. Si els seus accessos siguin fàcils o no, i els serveis addicionals que es puguin contractar.

Algunes empreses de mudances poden oferir servei de guardamobles, com Flippers, que pot oferir addicionalment a les mudances preus pel servei d’emmagatzematge temporal, tant a Madrid com a Barcelona. És un servei habitual que es pot sol·licitar com a part addicional de l’pressupost. Hi ha altres extres, com ara la contractació d’una assegurança a tot risc per a la mercaderia traslladada, el trasllat de vehicles, entre altres.

Mudances preus Caixes