En mudances Flippers canviem la teva vida

Mudances Internacionals

A Flippers som professionals en mudances. Avalats per 35 anys d’experiència i milers de clients satisfets, oferim fiabilitat i treball ben fet adaptat al que necessiti.

Oferim un servei de trasllats integral i eficient. Tot això acreditat pels més prestigiosos certificats de qualitat que una empresa de mudances pot rebre.

Sabem que les mudances solen ser focus d’estrès i preocupació. Per això, conscients del que implica mudar-se, a Flippers li facilitem el procés des del seu començament fins al final. Fem l’experiència senzilla i agradable gestionant tot amb màxima atenció al detall, eficàcia i excel·lent atenció al client. El nostre personal té gran experiència que garanteix la cura i protecció d’objectes traslladats, així com de superfícies de la casa o oficina. Materials d’embalatge/protecció de qualitat i maquinària adaptada, complementen el nostre segell de garantia.

Perquè cada mudança és diferent, ens adeqüem al que està buscant. I sempre amb un equip professional implicat en la seva vocació per garantir el millor servei. Atenció personal en tot el procés. Garantim la integritat i seguretat de tot allò que vulgui traslladar.

A continuació, li enumerem els nostres serveis. Recordi visitar cada secció corresponent per a major informació. No dubti a contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta que vulgui realitzar.

Mudances locals i nacionals

Particulars, oficines i laboratoris han confiat en nosaltres per canviar les seves vides. No importa el volum del trasllat ni les seves característiques.  Flippers li facilita tot el procés de trasllat dins de la mateixa comunitat o d’Espanya.

Som referents en ciutats com Madrid i Barcelona, garantim la seguretat i tranquil·litat que necessita.

La nostra atenció al detall, cura i professionalitat defineixen el nostre treball. Disposem d’ assegurança de responsabilitat civil que cobreix als nostres clients a més de la seva llar o oficina i al nostre equip. I, per descomptat, comptem amb una àmplia gamma d’assegurances segons les seves necessitats per a major tranquil·litat.

Mudances internacionals

Li ajudem i facilitem el trasllat a un altre país. Aquest tipus de mudances requereix una logística diferent segons sigui el cas i a Flippers ens adaptem al que necessiti.

Per això, tenim potents suports logístics per a qualsevol mudança internacional. Comptem amb la millor flota terrestre per garantir el millor servei. De la mateixa manera, els nostres acords amb els operadors de càrrega aèria i operadors marítims estan a la seva disposició.

Desmuntem i muntem la seva llar de nou, sigui la que sigui la seva destinació. Nosaltres l’acompanyem en el seu viatge i li fem la vida més fàcil amb total garantia del treball ben fet.

Mudances d’oficines i laboratoris

Les característiques d’aquest tipus de mudances són diferents als trasllats particulars. Confiï en Flippers i li garantim l’eficàcia, serietat i rapidesa.

La satisfacció dels nostres clients és la millor garantia. Oferim la màxima seguretat per traslladar tot el material d’oficina i informàtic. Trasllat de documentació classificada, muntatge i desmuntatge de mobiliari professional, embalatge minuciós i cura amb els millors materials. I transport especial per a equips informàtics.

En el cas dels laboratoris, som conscients de les necessitats especials d’aquest tipus de trasllats. Maquinària precisa, i delicada, materials reactius, mostres, etc. Som professionals d’aquest tipus de mudances i comptem amb un protocol especial per a cada tipus de laboratori. Personal format per a aquest tipus de mudances amb maquinària especialitzada i materials adaptats.

Confiï en nosaltres i no haurà de preocupar-se per res. Tenim solucions per al seu cas particular.

També realitzem el trasllat del seu vehicle, bé de manera independent o acompanyant a tota la mudança.

Si vol emmagatzemar el seu mobiliari total o parcialment, el temps que sigui necessari, li oferim el servei de guardamobles de gran qualitat. Guardamobles amb control de temperatura, sistemes ignífugs i contenidors metàl·lics.

No dubti a consultar-nos. Tenim la solució perfecta per a cada mudança.