Per on començar una mudança

Per on començar una mudança

Per on començar una mudança

Arriba el moment de deixar el nostre habitatge i emprendre un canvi, i el primer que ens apareix a la ment és “Per on començar una mudança….?” Primer de tot, què no s’estengui el pànic! A continuació, detallarem uns quants tipus que faran que canviar-se de la llar no sigui una tasca estressant ni traumàtica, que és com la gran majoria de persones perceben un trasllat.

Tipus per saber per on començar una mudança

El millor consell (i també el més senzill) que podem donar per saber on començar una mudança és gestionar bé el temps. Començar amb els preparatius d’una mudança amb temps suficient és primordial. El temps és el millor aliat per no oblidar res. I així mateix, permet tenir marge de maniobra si hi hagués algun contratemps. Tenint en compte que aquest haurà de ser proporcional. Si la mudança és local, nacional o internacional, a més llunyania més temps de previsió per organitzar-ho tot de la millor manera.

Un altre consell que podem donar per on començar una mudança és preparar una caixa que anomenarem “Els imprescindibles”. Hi haurem de guardar tot allò que resultarà de màxima utilitat en arribar a destinació. Si és possible, que destaqueu de la resta, és a dir, que sigui d’un altre color, o identificar-la d’alguna manera per tenir-la sempre controlada. Aquest petit gest facilitarà enormement la tasca de per on començar una mudança en arribar a destí.

Què ha de contenir aquesta caixa “imprescindible”?

Aquesta caixa pot contenir:

  • Un rotlle de paper higiènic
  • Una muda de roba
  • Algun producte de neteja
  • Ganivet
  • Tisores
  • Tornavís
  • Sabó de mans
  • Una tovallola…
  • I no estaria de més incloure algunes llaunes de menjar i/o beguda.

Aquesta caixa serà la darrera a carregar-se, i la primera a descarregar-se; per tant podrem incloure tot allò que pensem que serà de màxima utilitat en destinació, sense necessitat d’obrir la resta de caixes.

Per on començar una mudança

Seguint amb algun altre consell per on començar una mudança, podem aprofitar per fer neteja. No hem de portar a la nova llar estris inservibles. La regla d’or, si sou d’aquelles persones que us costa desprendre’t d’estris. Si durant l’últim any no ho has necessitat, molt rar serà que ho necessitis el proper. Si aprofitem per fer neteja abans d’embalar totes les caixes evitarem traslladar volum innecessari, estalviant material d’embalatge, espai i també en temps.

Finalment, encara podem detallar un altre tipus de per on començar una mudança. No totes les mudances es poden executar amb mitjans propis. Pel que durant aquests dies previs a començar amb els preparatius, caldrà plantejar-se: Disposem del vehicle apropiat per fer la mudança? Tenim el material apropiat per fer l’embalatge? Sabem desmuntar i muntar mobiliari? Si la resposta a alguna d‟aquestes preguntes ha estat negativa, el millor serà comptar amb la col·laboració d’una empresa de mudances professional, com Mudanzas Flippers Int., per realitzar el servei amb total garantia. A més, el procés de mudança serà molt més ràpid, evitant trencaments innecessaris per una mala manipulació, o per no utilitzar materials adequats.

El millor i més recomanable si ens passa pel cap per on començar una mudança és buscar una empresa que ens assessori i que ofereixi el servei que necessitem, sol·licitar pressupostos, comparar i gaudir de la nova llar.

Per on començar una mudança