Quant costa una mudança?

cuanto cuesta una mudanza

Quant costa una mudança?

En el moment que es decideix realiar una mudança o un trasllat, el primer que ve al cap és saber quant costa una mudança. És a dir, conèixer el seu preu.

Ara bé, per saber quant val una mudança, hem de saber els diferents serveis que aquesta inclou. Tant les mudances com els trasllats són serveis, i com a tals, el preu final vindrà determinat per les partides que s’incloguin. Asismimo, s’han de tenir en compte diferents factors que seran decisius a l’hora de saber quant val una mudança.

Si pensem quant val una mudança, hi ha factors que no podrem evitar i que suposaran un sobrecost afegit al “servei bàsic”, com el fet que algun dels habitatges, d’origen o de destinació, estigui en un carrer de vianants o situada a un àtic sense ascensor.

Pel que, quant costa una mudança anirà en funció de:

  • La ubicació de l’habitatge, oficina o laboratori.
  • Els seus accessos (si cal posicionar escala munta-mobles)
  • Si el pressupost inclou desmuntatge de mobles i embalatge i/o desembalatge a executar pel personal de l’empresa de mudances. Aquest és un punt molt compromès i que pot resultar decisiu a l’hora de saber quant val una mudança. Però també és l’aspecte primordial d’un bon servei. Pel que la nostra recomanació és que permetis als professionals fer la seva feina. “Zapatero a les teves sabates”.
Quant val una mudança
Quant val una mudança
  • Cubicatge de la mudança. Es tracta del volum que suposa la mudança, ja amb l’embalatge inclòs. Els nostres professionals t’indicaran per mitjà d’una visita d’inspecció, el volum final de la mudança. D’aquesta manera, podràs fer-te una idea de tot el que val una mudança totalment personalitzada.
  • Altres serveis que es puguin incloure i que poden fer variar el cost d’una mudança.
  • I finalment, i no menys important, has de ser previsor. És un factor primordial a l’hora de calcular quant costa una mudança. Pel que tomàquet el teu temps per consultar a Internet les diferents empreses de mudances, sol·licitar diversos pressupostos, compara serveis i decideix-te per aquella empresa de mudances que millor s’adapti a les teves possibilitats, temps, serveis oferts i disponibilitat.
Quant costa una mudança
Quant costa una mudança

Gestiona la teva mudança amb temps suficient

Com ja hem comentat dins dels factors a tenir en compte a l’hora de saber quan costa una mudança … És recomanable gestionar les mudances o trasllats amb temps suficient. D’aquesta manera, tens la posibililidad de sol·licitar pressupostos amb antelació, a empreses especialistes en trasllats. Com per exemple, Flippers, amb més de 35 anys d’experiència.

Flippers és una companyia de mudances que compta amb disposició de mitjans humans i tècnics que s’ajusten a qualsevol tipus de trasllat. A més, proposa els millors mitjans per intentar ajustar el seu cost, i informar de tot el que val una mudança.

Passos a seguir abans de saber quant costa una mudança

Habitualment un tècnic comercial es desplaça a l’adreça d’origen per cubicar el volum total de mobiliari i estris a traslladar, veure accessos i explicar a el client les millors opcions. També cal tenir en compte, els diversos serveis addicionals perquè el client el revisi i decideixi què contractar. D’aquesta manera, podrà saber per endavant quant costa una mudança.

Les companyies especialitzades de mudances poden oferir serveis combinats en grupatge. En què consisteix aquest tipus de servei? La fi és compartir transport amb altres mudances de ruta similar i serveis directes. La primera opció, sol ser a un preu més competitiu ja que d’aquesta manera s’optimitza la càrrega de l’camió i els costos de l’transport, estant el lliurament subjecta a disponibilitat terrestre.

Aquest servei de transport combinat és una opció molt recomanable per reduir el cost de l’pressupost final. En aquest cas, tu tries la data de recollida i càrrega de la mudança, i nosaltres t’oferirem una data de lliurament, d’acord amb els transports que tinguem per la zona, per poder així complementar l’espai de l’camió i estalviar costos de transport.

Quant costa una mudança
Quant costa una mudança

Els clients també han de saber que és recomanable contractar addicionalment una assegurança a tot risc si es pretén tenir seguretat absoluta, ja que encara que habitualment no solen produir-se danys, és possible que sense voler es produeixi alguna rascada, o danys.

Contractar empresa de mudances, després de saber quant val una mudança

En qualsevol cas i com en tots els aspectes professionals de la vida, hi ha moltes maneres de quantificar quant valen els serveis, en els diferents sectors, que ens influeixen en el nostre dia a dia i dependrà de cada un valorar si és molt car o molt barat , depenent de la situació de cadascú.

Si pensem quant val una mudança, veurem que hi ha factors que mai podrem evitar i que suposaran un sobrecost afegit al “servei bàsic”, com el fet que algun dels habitatges, d’origen o de destinació, estigui en un carrer de vianants o situada en un àtic sense ascensor.

En definitiva, la resposta més encertada a la pregunta ¿Quant costa una mudança? La tindràs sol·licitant un pressupost, a la nostra secció de sol·licitud de pressupost corresponent de Mudances Flippers. Un cop allà, pots omplir el formulari gratis i sense compromís.

Des mudances Flippers Internacional volem que el teu valoració final en relació a quant costa una mudança, sigui inversament proporcional a la tranquil·litat d’haver-nos triat. Som una empresa de mudances amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.