Trasllats de Laboratoris

A Flippers som especialistes en el trasllat de laboratoris. Disposem d’un departament d’R+D que evoluciona constantment, per garantir durant la mudança la integritat i la conservació de tot el que conté un laboratori.
Per als trasllats de laboratoris, posem a la seva disposició una àmplia oferta de serveis, atès que som conscients que les necessitats de cada client són diferents.

Per exemple, recorrem a suports tècnics especialitzats abans i després del trasllat, hem protocolitzat un procediment específic per al trasllat de materials reactius; comptem amb grues i eines especials per al trasllat de màquines pesades, bidons, etc. Estem preparats per a poder efectuar una coordinació eventual amb un suport tècnic especialitzat si cal en els trasllats de laboratori i podem executar la feina en horari nocturn o festiu si cal.

Maquinària de precisió

Trasllat de mostres

Els trasllats de laboratoris no són una mudança normal. Els nostres tècnics especialistes han de reciclar contínuament els seus coneixements, per formar-se en els nous procediments i garantir un trasllat de laboratori segur i sense incidències, amb la màxima garantia que caracteritza Flippers.

  • Formació contínua del nostre personal.
  • Processos molt definits per al desmuntatge, trasllat i posterior muntatge.
  • Vehicles especialment adaptats.
  • Compliment rigorós de la prevenció de riscos laborals en la manipulació de matèries perilloses.
  • Flippers ofereix solucions integrals per al trasllat de laboratoris.

A Flippers ens agrada fer les coses ben fetes; disposem doncs d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els tècnics de Flippers, els nostres clients i els laboratoris durant la mudança. També disposem d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client ho desitja.

SOL·LICITA PRESSUPOST