Mudances a Madrid

Madrid és més que una ciutat: és una àrea metropolitana amb una activitat comercial, política i turística que la manté en moviment constant.

Per aquesta raó, és una destinació molt sol·licitada. Una mudança a Madrid és una situació força habitual per a Flippers. Per a la seva mudances a Madrid li oferim, com sempre, un servei altament qualificat i especialitzat en el trasllat d’efectes personals, d’oficines i de laboratoris. Posem a la seva disposició tota la nostra experiència en el moment de dur a terme la seva mudances a Madrid.

El fet que una mudança sigui local i el trajecte que cal recórrer sigui curt no implica una menor serietat o professionalitat en els treballs de la mudança a Madrid. A Mudances Flippers hem estandarditzat una sèrie de processos que garanteixen l’èxit d’una mudança.

A Flippers ens agrada fer les coses ben fetes; per això disposem d’una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els treballadors, l’habitatge i els nostres clients durant la mudança. També disposem d’assegurances a mida per a cada tipus de mudança, si el client ho desitja.

Per a conèixer tots els detalls que Flippers pot oferir-li en la seva mudança a Madrid, pot posar-se en contacte amb nosaltres per a sol·licitar un pressupost pel mitjà que li resulti més còmode: correu electrònic, trucada de telèfon o visita personal a les nostres oficines, on estarem encantats d’atendre’l.

Servei especialitzat de mudances a Madrid

Un dels elements del qual és important tenir cura en una mudança a Madrid és l’embalatge. És important que tingui en compte que, malgrat que el trasllat dels seus efectes personals no impliqui més de dues hores de camí, es poden fer malbé si no s’embalen de la forma adequada. Pot sentir-se tranquil si confia el desmuntatge dels seus mobles i l’empaquetatge de tots els efectes personals als nostres experts, sempre amb la certesa que s’utilitzaran els millors materials disponibles, per embalar tant el mobiliari com els objectes més fràgils que necessitin embolcalls especials (plàstic bombolla, paper amb gramatge especial, caixes, etc.).

A Flippers estem preparats per a qualsevol circumstància.

A Flippers comptarà per a la seva mudança a Madrid amb una flota de vehicles de transport moderna, eficaç i totalment adaptada a les seves necessitats de càrrega. Estem especialitzats en mudances de grans volums i disposem de l’última tecnologia aplicada a tots els moviments.

Per altra banda, si la seva mudança a Madrid és de caràcter urgent i necessita un lloc on emmagatzemar temporalment els seus efectes, a Flippers li oferim un servei altament qualificat de guardamobles en contenidors marítims hermètics que compta amb alts nivells de seguretat i tecnologia, així com el control de la temperatura, la humitat i la prevenció d’incendis.

Per a nosaltres, a Flippers, el més important és assegurar-nos que la seva mudança a Madrid es du a terme amb la major eficàcia i comoditat possible, perquè no s’hagi d’amoïnar de res. Una mudança pot ser un procés ràpid, senzill i agradable si el deixa en mans expertes i a Flippers li garantim els més alts estàndards de qualitat.

Solicitar presupuesto