Preparant-se per viure a Perú – Mudances Peru

mudanzas a perú

Preparant-se per viure a Perú – Mudances Peru

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com un dels països amb més recursos naturals de la planeta, sent el quart en extensió de tota l’Amèrica llatina. Tot això, ha afavorit l’increment de mudances al Perú.

El seu desenvolupament econòmic ha anat en augment, i això ha provocat un augment de la mudança al Perú, durant els últims anys convertint-se en una destinació atraient d’expatriació. Totes aquestes persones que han decidit mudar-se a Perú, han necessitat l’ajuda d’una empresa de mudances. D’aquesta manera, aquest tipus de mudances internacionals solen tenir un alt percentatge d’èxit. En aquest cas, Flippers s’encarrega ja sigui de mudances a Barcelona o mudances a Madrid.

Juntament amb les empreses arriben els directius i empleats que van a treballar i porten les seves mudances Peru.

De tal manera que si estàs pensant a fer les teves mudances Peru, et donem uns tips o consells perquè preparis la teva vida allí, des de l’experiència de Mudances Flippers.

Un factor a tenir en compte per preparar les teves mudances Peru són les Comunicacions amb Espanya. En aquests moments existeixen vols directes entre Lima i Madrid de les companyies aèries Air Europa, Iberia i LAN.

Mudances Peru
Mudances Peru

Com a primera recomanació, és molt positiu que llegeixis blogs o articles redactats per estrangers (de preferència altres europeus) que han traslladat el seu lloc de residència a Lima o a algun altre punt de la geografia peruana. Això pot resultar-te molt avantatjós, perquè aprendràs detalls de la vida quotidiana, des del punt de vista d’algú que ve de fora, després de les mudances Peru, com serà el teu cas. També és positiu perquè t’encoratjarà bastant. Descobriràs que els peruans, com la majoria dels llatinoamericans, reben molt bé a les persones que arriben d’un altre país i que són hospitalaris, càlids i amables. Això sens dubte et permetrà reduir els nivells d’estrès que normalment associem amb l’arribada a un país llunyà i diferent, juntament amb les teves mudances Peru.

Curiositats del país per a la preparació de les teves mudances Peru:

  • Sistema de pesos i mesures. Perú utilitza el sistema mètric de mesurament, per tant les distàncies es mesuren en metres, el pes en grams, la temperatura en graus Cèlsius i el volum en litres. L’única excepció es produeix en la venda de la bezina, que es mesura en galons (3,7854 litres).
  • Corrent elèctric. El corrent elèctric a Perú és de 220 volts i 60 cicles, excepte a Arequipa on s’utilitzen 50 cicles. Per utilitzar aparells dissenyats per 110 volts és necessari un transformador. Els endolls plans, nord-americans i europeus, necessiten adaptadors.
  • Telefonia. Les principals companyies telefòniques que operen a Perú són Clar, Movistar i Nextel.
  • Horari comercial i bancari. Els grans centres comercials solen obrir d’11:00 a 22:00 hores. L’horari del petit comerç se sol estendre entre les 8:00 i les 18:00 hores.

Pot ser que les teves mudances Peru impliquin traslladar-te amb la teva família, potser els teus fills assisteixin a una escola peruana, i mitjançant aquesta interacció, podràs adonar-te de la calidesa dels peruans de la seva vida en família. Podríem dir que sens dubte, en la seva cultura, tot gira entorn de la família i els valors familiars.

Inicialment, els expatriats solen començar per viure en un hotel i més endavant, per llogar un habitatge, quan arriben les seves mudances Peru des dels països de procedència.

Els preus dels habitatges a Lima, són per a tots els gustos i oportunitats: per un apartament de 100 m2, amb 3 dormitoris i 3 banys, se solen pagar uns 1.330 € / mes en el districte de Lima de Miraflores, mentre que en el veí San Isidro, per un àtic de 300 m2 amb vista a l’exclusiu club de golf, es paguen 5.760 € / mes.

Mudances Peru
Mudances Peru

En aquests dos districtes de la metròpoli de Lima, viuen 10 dels gairebé 31 milions peruans.

En termes generals, el preu del lloguer és molt menor, va de 8 a 15 € / m2 i baixa entre un 10% i un 15% a les principals ciutats de províncies com Trujillo, Arequipa o Piura.

Està també el detall del clima. Si et trasllades a Lima, en qualsevol de les mudances Peru, no esperis un clima molt extrem, tot el contrari, espera hiverns frescos i estius tòrrids, amb la platja a prop.

Respecte la gastronomia, podràs descobrir després de fer les teves mudances Peru, una multitut de deliciosos platerets basats en mariscs i peixos que et portaran gairebé un any sencer de descobriments gastronòmics.

Per contra, si les mudances Peru et porten a les regions altes del Cuzco, pots esperar un hivern més fred i un estiu menys calorós.

Mudances Peru
Mudances Peru

En els últims temps, són moltes les empreses europees de gran importància que estableixen filials a Cuzco, així que és una possibilitat que has de contemplar, a la teva planificació de les mudances Peru.

Finalment, Perú et demostrarà que l’espanyol, pot tenir manifestacions regionals molt variades, però que encara així, és un idioma que compartim, i no et serà difícil entendre els modismes específics del país.