Mudances Sant Cugat: municipi a 10 km de Barcelona

mudanzas a sant cugat

Mudances Sant Cugat: municipi a 10 km de Barcelona

Cada vegada són més, els que decideixen realitzar mudances a Sant Cugat. Vols saber per què? Te comptam sobre aquest municipi.

Sant Cugat del Vallès és un municipi català situat a la comarca de l’Vallès Occidental, a la província de Barcelona, ​​a uns 5 km de la ciutat comtal. És considerat el tercer municipi més poblat de l’Vallès Occidental, després de Terrassa i Sabadell, les dues capitals comarcals, amb uns 100.000 habitants, i el vuitè més poblat de tota la província de Barcelona.

Els romans cap al segle IV, van ser els primers a realitzar mudances a Sant Cugat de Vallès; on avui es troba el monestir. En aquest lloc, es trobava una fortalesa romana, que donava protecció a la cruïlla de la Via Augusta amb la via d’Egara (Terrassa) a Barcino (Barcelona).

Durant els primers anys de segle XXI, el municipi ha anat creixent molt, i, per tant, les mudances a Sant Cugat de l’Vallès han augmentat. S’ha de tenir en compte els estrangers que s’han establert i alguns habitants de poblacions confrontants, i de tot el territori català que han fet realitat els seus mudances a Sant Cugat de Vallès. En gran mesura, moltes d’elles realitzades amb empreses de mudances de prestigi, com la nostra Flippers Int., Especialitzades tant en mudança particular, com en mudances per a oficines.

Panorama visual Barcelona

Sant Cugat del Vallès, disposa de grans empreses dins del seu municipi com:

  • Televisió Espanyola de Catalunya
  • Catalana Occident
  • Banc Sabadell
  • Hewlett-Packard
  • Adidas
  • Nespresso
  • I les farmacèutiques Boehringer Ingelheim, Ferrer i Hoffmann-La Roche, entre d’altres.

Per aquesta raó, les mudances a Sant Cugat de l’Vallès han anat en augment. Moltes d’elles, produïdes per treballadors d’aquestes companyies; que per proximitat al seu lloc de treball, han decidit establir-se al municipi fent créixer enormement la seva població des de dècades enrere.

A la zona nord, coneguda com a Parc Empresarial Can Sant Joan, s’estan establint multitud d’empreses durant aquests últims anys. Això ha provocat un gran nombre de mudances a Sant Cugat de Vallès, tant d’oficines com de treballadors amb mobilitat geogràfica, que s’han traslladat a la zona per cobrir llocs oferts per aquestes companyies. Actualment, s’estan començant a equiparar als grans i extensos polígons industrials de Rubí, Sabadell o Terrassa (poblacions molt properes i industrialitzades).

Sant Cugat del Vallès, juntament amb algunes de les seves ciutats veïnes, com Rubí o Cerdanyola de Vallès, formen el denominat Catalonia Innovation Triangle (CIT). Aquestes tres ciutats es van unir en un projecte per senyalitzar conjunta i unificadamente, els seus polígons industrials i zones d’activitat econòmica d’aquestes localitats. Treballen de manera conjunta per millorar l’accés, la seva promoció i desenvolupament econòmic d’aquesta comarca, el Vallès Occidental, que en l’actualitat disposa de 26 polígons industrials i unes 10 000 empreses. Per tot això, cal esperar que els seus habitants hagin augmentat, i les mudances a Sant Cugat de l’Vallès siguin un anar i venir de companyies, treballadors i habitants, ja que, a dia d’avui, el seu parc empresarial ofereix més de 50.000 llocs de treball , convertint aquesta població en una de les més destacables, tant per qualitat de vida, com per oferta laboral.

Per a totes aquelles persones que han decidit traslladar-se a aquesta ciutat, tan propera a Barcelona, ​​ben comunicada, amb gran oferta de serveis, i activitats, cal destacar unes quantes activitats interessants que un no es pot perdre quan visita la ciutat o s’instal·la en ella:

Esmorzar al Mercat Vell

Aquesta joia arquitectònica de principis de segle XX, va ser reformada recentment i ha aconseguit impulsar l’activitat econòmica de el públic més proper, a què es dirigeix. Val la pena visitar-lo, no només per gaudís de la seva arquitectura, sinó per tot el seu encant. Al Mercat Vell no només pots trobar a les àvies de tota la vida comprant carn o peix de primeríssima qualitat, sinó que també està ple de gent jove que va a comprar menjar peruà, japonesa, etc., o simplement, prendre un cafè tranquil·lament.

Mudances Sant Cugat - Mercat Vell

Viatjar a l’passat: el Monestir de Sant Cugat de Vallès

Aixecat sobre l’antiga fortificació romana, comentada anteriorment, el Monestir de Sant Cugat de Vallès va ser un dels monestirs més poderosos de Catalunya. El seu patrimoni, rendes i les seves terres, s’estenien fins a Tarragona. El millor de tot, és que el seu claustre, es conserva en perfecte estat, per això es va declarar Bé Cultural i d’Interès Nacional el 1931. Tots aquells que hagin realitzat els seus mudances a Sant Cugat de Vallès, podran gaudir dels vestigis d’aquella muralla , que encara es manté en peu, tantes vegades com agradin.

El silenci de el lloc i la llum de el sol del matí banyant les seves parets … genera un ambient màgic, que, sense voler, obliga a tot el que ho vista, a plasmar el moment amb una fotografia que immortalitzi aquest instant.

El Museu de Marilyn Monroe

Tots els que hagin executat una mudança a Sant Cugat de Vallès fa poc, es sorprendran de disposar en la seva població de el primer museu d’Europa dedicat a Norma Jeane Baker Mortenson, més coneguda com Marilyn Monroe. Està ambientat a el més pur estil d’aquella època, de manera que, si vius a Sant Cugat, segur que ho visitaràs una i altra vegada.

Passejar pel Mercantic Vintage Village

A Sant Cugat de Vallès es troba el primer mercat vintage creat a Espanya, inaugurat el 1992. És un centre permanent d’antiguitats, retro, vintage, decoració i objectes curiosos. Es pot dir que és un poble dins d’un altre poble. El millor de tot, és que és possible també gaudir una àmplia oferta gastronòmica tant en els seus food trucks o restaurants que allí es troben.

En definitiva, per a tots aquells interessats en traslladar-se a la zona del Vallès a Catalunya, una de les millors opcions és fer aquestes mudances a Sant Cugat de Vallès. Mudances Flippers Int., Podrà facilitar els seus serveis a tot aquell interessat en traslladar-se a aquest municipi.

Si està pensant en mudar-se, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.