Com estalviar en la teva mudança

Ahorrar en tu mudanza

Com estalviar en la teva mudança

No és possible evitar alguns factors. Com el fet que l’habitatge d’origen sigui un àtic, o algun dels domicilis estigui situat en una zona de vianants. Però si pots estalviar en la teva mudança tirant de planificació i sent enginyós:

Ser previsors: És el principal a l’hora d’estalviar en la teva mudança. Com més aviat contactes amb una empresa de mudances especialitzada, abans podràs reservar les dates de recollida i de lliurament. Això t’evitarà mals de cap i possibles sobre-costos d’última hora. A més podràs coordinar amb ells si vols que la mudança es faci durant el cap de setmana o podria fer-se durant un dia de cada dia, que presumiblement serà més econòmic.

Comprimir el cubicatge de la mudança: Per poder estalviar en la teva mudança, evita incloure coses que no vas a utilitzar en el futur o que hauràs de renovar properament. El pressupost, estarà basat en el volum a traslladar, per la qual cosa a menor volum, menor preu.

Estalviar en la teva mudança
Estalviar en la teva mudança

Coordinació dels dies de viatge del camió: Una altra manera d’estalviar en la teva mudança podria ser que recordaràs amb l’empresa de mudances. Sempre que no siguis molt estricte amb les dates, i que t’ofereixin un servei en combinat. És a dir, el teu mudança viatjaria juntament amb una altra o altres que tinguin el mateix origen i destinació. Així, el cost del transport del camió, podria reduir-se en compartir les despeses del quilometratge i estalviar en la teva mudança.

Embalatge: Podries estalviar en la teva mudança si fessis tu mateix l’embalatge de tots els estris. Però en aquest cas, no podràs beneficiar-te de la contractació d’una assegurança de transport per als teus béns. Per què? Perquè tot el que no hagi estat embalat per l’empresa de mudances, normalment no podrà estar assegurat, més enllà de l’assegurança de responsabilitat civil que tingui contractada l’empresa. Pel que si per qualsevol motiu hagués un problema i la teva mudança patís danys, no podries reclamar res.

D’altra banda, sempre és convenient deixar fer als professionals que realitzen embalatges d’estris diàriament. El que a tu et portaria 4 o 5 dies, ells ho poden fer a 2. I sempre amb l’embalatge més adequat a cada un dels estris que necessitis traslladar.

Estalviar en la teva mudança no vol dir haver de realitzar tu mateix el servei, sinó comptar amb l’experiència i qualitat d’una empresa certificada i especialitzada.

Estalviar en la teva mudança
Estalviar en la teva mudança

En conèixer els detalls en els quals es fixarà l’empresa de mudances per preparar el teu pressupost i seguint aquests consells, podràs estalviar en la teva mudança. O almenys estar segur d’estar pagant un preu just pel servei contractat.