Com fer una mudança

Como hacer una mudanza

Com fer una mudança

Consells previs per a fer una mudança.

Les mudances són la millor excusa per fer neteja i desfer-se de totes aquelles coses que no es necessiten o fa temps que no s’utilitzen.

Després de comprobar els accesos, tant en origen com a destinació, és important desconnectar la nevera la nit abans del trasllat.

Com fer una mudança: Fer-la un mateix o contractar-la.

Depèn especialment del pressupost que disposem i dels ajudants dels quals es pugui disposar. El més còmode, és contractar a una empresa especialitzada com mudances Flippers, per tenir la tranquil·litat de l’experiencia que els avala.

Com fer una mudança

Com fer una mudança: Kit de supervivència.

Pensar en l’imprescindible necessari al arribar al nou habitatge: roba de llit, tovalloles, neceser per al bany són algunes de les coses que no poden faltar. Així com la documentació imprescindible a tenir a mà.

Com fer una mudança: Com empaquetar.

Per tenir-ho tot llest, és necessari començar unes tres setmanes abans del dia del trasllat. Fer inventari del que ens enduem, seguint un ordre per habitació: separar i marcar cada caixa amb el nom de l’estada a la qual correspongui.

Com fer una mudança

Com fer una mudança: Desmuntar mobles.

Agrupar cargols i peces petites de cadascun en bosses de plàstic, especificant el moble del que es tracti. Si el desmuntatge és complex, es recomana fer un un croquis per facilitar el seu muntatge.

Com fer una mudança: Carregar la furgoneta o camió.

Aprofitar bé l’espai  carregant els mobles més voluminosos, després les caixes més pesades, de manera que assegurin els mobles, i les més lleugeres al final.

Com fer una mudança: Descarregar i ubicar.

Primer de tot, muntar els mobles, desfer les caixes, procurant anar doblegant-les al mateix temps perquè ocupin menys espai, i finalment  endollar la nevera (almenys han de passar 24 hores per a aquest pas).

Començar col·locant els utensilis de la cuina , després les habitacions i el menjador. La llibreria es pot deixar per l’últim moment.