Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

Mudanza a los Emiratos Arabes Unidos

Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

Els Emirats Àrabs Units és un país de l’Orient Mitjà que es troba situat a la península d’Aràbia i compost per set emirats: Ajman, Abu Dhabi, Dubai, Ras al-Jaima, Sarja, Fujairah i Umm al-Qaywayn. Al seu torn, limita amb Oman, amb el golf Pèrsic i amb Aràbia Saudita.

La seva principal font d’ingressos és el petroli i el component essencial del seu PIB.

Els primers assentaments, i per tant, la primera mudança als Emirats Àrabs Units, daten de l’Edat de l’Bronze, arribant l’islam al segle VII d.C. Durant el segle XVI, el territori va caure sota la influència de les potències colonials europees, aconseguint assentar-se el Regne Unit fins a desembre de 1971. Va ser llavors quan sis xeics van formar la unió subscrivint la Constitució de 1971, a la qual es va unir Ras al-Khaimah uns mesos després.

A més, cada emirat disposa d’una considerable autonomia econòmica, política i judicial.

Després de l’petroli, comerç, construcció i el sector immobiliari, el turisme és d’importància en l’economia d’aquest país.

Els emirats garanteixen seguretat policial als seus ciutadans. Per aquest motiu, el país disposa d’un baix índex de criminalitat i un reduït nombre d’atracaments i robatoris.

En base a l’esmentat anteriorment, durant les últimes dècades s’ha convertit en una destinació estrella per a molts expatriats que han decidit realitzar la seva mudança als Emirats Àrabs Units a través d’empreses de mudances com Flippers Int.

Mudança als Emirats Arabs Units
Mudança als Emirats Arabs Units

Dades curioses sobre Emirats Àrabs Units

En UEA, el 76% de la població, aproximadament, és de confessió musulmana. Tot i això, no sol haver-hi problemes de convivència entre musulmans i la resta de religions. És més, el dia de Nadal, al país, és un dia laborable, però els ciutadans que professen la religió cristiana, si així ho desitgen, estan exempts d’acudir a la feina.

En l’actualitat, els Emirats Àrabs Units, és un dels països més rics de la planeta. Això, el converteix en un destí extremadament atractiu per a la expatriació. La mudança als Emirats Àrabs Units està evolucionant constantment, tant per la seva economia com per la seva rica tradició cultural.

Existeixen grans oportunitats d’ocupació en la indústria petroliera, al sector de l’turisme, sobretot en hotels i en el sector financer. Això atreu cada any a gran quantitat de professionals, expatriats i inversors, que en algun moment decideixen executar la mudança als Emirats Àrabs Units sent degoteig habitual.

A l’realitzar la mudança als Emirats Àrabs Units, pot estar carregada de d’imprevistos. Per això, que es recomana contractar el servei a una empresa especialitzada com la nostra Flippers Int., Sobretot a l’tractar-se d’una mudança de gran volum o de llarga distància. En aquests casos, el més recomanable és deixar que els especialistes s’encarreguin d’executar la mudança als Emirats Àrabs Units per assegurar que tot surti a la perfecció.

Mudança als Emirats Arabs Units
Mudança als Emirats Arabs Units

Consells per a la mudança als Emirats Àrabs Units

El primer consell i el més important és l’anticipació. Es recomana preparar la mudança amb 3 mesos d’anticipació, ja que és possible que hagi de obtenir visat, permís de treball o vacunar-se, així com cancel·lar algun servei contractat amb diversos mesos d’anticipació.

Mudança als Emirats Àrabs Units amb vehicle

Cal estar informat de les regulacions per conduir a Dubai, ja que és indispensable disposar d’el carnet local, ja que lamentablement, la majoria de carnets estrangers, no queden reconeguts i convalidats. Hi ha elaborat una llista de 36 països als quals no els exigeixen la realització d’aquest examen. Es recomana revisar-lo abans d’emprendre la mudança als Emirats Àrabs Units amb un vehicle.

Si està pensant en mudar-se als Emirats Àrabs Units, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.