Mudança perfecta

Mudanza perfecta

Mudança perfecta

Hi ha diversos punts a tenir en compte per poder realitzar la mudança perfecta:

1. Anticipa’t

La preparació i l’anticipació sempre serà clau per a la realització d’una mudança perfecta. És igual que siguin mudances a Madrid, trasllats a Barcelona o mudances internacionals. En totes elles, hauràs de revisar tot el que vulguis emportar-te, analitzar bé el que necessitaràs al teu nou destí i allò que faràs amb el que ja no vols (vendre’l, llogar-lo, llençar-lo…). Pren-te el teu temps per revisar paperassa, tràmits i detalls a confirmar amb el país de destinació. Així com per trobar un habitatge a la teva nova ciutat.

Demana pressupost per la teva mudança perfecta a diferents empreses. Empreses que compleixin amb els requisits de garantia, confiança i seguretat que s’adapten a les teves necessitats. Compara els preus i els serveis elegits i exigeix sempre un pressupost per escrit de tots els serveis oferts.

La mudança perfecta és la que no té imprevistos de preus o sobre costos no estimats i aprovats per anticipat.

2. Decideix si faràs tu la mudança o te la faran.

Per aconseguir una mudança perfecta, el més recomanable és contractar una companyia especialitzada, de manera que començant sol·licitant pressupostos a diferents empreses de confiança, tindrem el primer pas preparat per aconseguir la mudança perfecta. Seguidament serà trobar l’empresa que s’adapti millor a cada necessitat, comparant serveis i preus oferts.

Hi ha empreses de mudances especialitzades com Mudances Flippers Int., amb 40 anys d’experiència, que han aconseguit aconseguir la mudança perfecta, per a molts dels seus clients.

Mudança perfecta

Una cosa imprescindible per aconseguir una mudança perfecta, sobretot si la mudança és internacional, és revisar que tots els tràmits estiguin realitzats, evitant que es quedi gens pendent que ens impedeixi a última hora realitzar el servei segons el planificat, i cuidar els detalls per aconseguir un trasllat amb les millors garanties.

Si la mudança a realitzar és internacional, caldrà tenir present que caldrà tramitar documentació, complir una sèrie de requisits amb les administracions, i en aquest cas, encara és més important comptar amb l’assessorament previ d’algun professional especialitzat en mudances i trasllats aconseguir l’anhelada mudança perfecta.

En definitiva, la mudança perfecta és aquella en què un gran professional és al teu costat per assessorar-te. A més d’acompanyar-te en tots els passos a fer.

3. Embalar

Si contractes els serveis d’una empresa de prestigi internacional com Flippers, no hauràs de preocupar-te de l’embalatge de les teves pertinences. El nostre equip s’encarregarà del material necessari, triant en cada cas la millor opció per a la protecció i el transport amb les màximes garanties de seguretat.

A la mudança perfecta el client només ha de preocupar d’assenyalar els béns que cal transportar, no d’preparar-los pel transport.

4. El transport

Ja es tracti d’una mudança perfecta local, nacional o internacional, l’empresa de garantia que escullis et assessorarà sobre el millor mitjà de transport per a la teva mudança. No sempre un noli marítim és la millor opció per a un transport internacional. Ni el recórrer grans quantitats de quilòmetres la manera més eficaç per a una mudança a Europa. Tot és valorable i dependrà de molts factors. Com per exemple el volum, el pes, o les dates triades per al trasllat poden fer variar les opcions a triar en cada cas.

La mudança perfecta és la que s’adapta a cada client en cada situació i en cada moment.

Mudança perfecta amb Flippers

4. Segur

Tingues en compte que en les mudances, és comú que algun dels teus estris resulti danyat.

Si per a la teva mudança perfecta, contractes una empresa com Flippers, que t’ofereixi les millors garanties i seguretat, et oferirà també una pòlissa d’assegurança de transport a tot risc. Una assegurança que es farà càrrec de qualsevol trencament o desperfecte que pugui ocórrer en la mudança. Assegura’t que no hi ha franquícies en aquesta pòlissa i que tots els teus objectes estaran coberts davant qualsevol dany que puguin patir. Has de fer un inventari de tots els béns que vols assegurar i atorgar-los un valor. Així, en cas de trencament, la companyia asseguradora pot fer-se càrrec de la reparació o substitució dels mateixos.

La mudança perfecta no és aquella en la qual no es trenca res. Sinó aquella en què encara que hi hagi hagut danys, retards o inconvenients, tenim la seguretat de comptar amb una empresa de prestigi que ens dóna suport i ajuda per poder trobar la millor solució.