¿Com evitar una mudança horrible?

Mudanza horrible

¿Com evitar una mudança horrible?

Els nervis i l’aclaparament que suposa un trasllat, fa que molts concebin el procés com una mudança horrible i un glop difícil de passar. És igual que siguin mudances internacionals, trasllats a Barcelona o mudances a Madrid. La veritat que els nervis i l’estrès estaran en tota mena de mudances.

La gran majoria de les persones que estan en vies de canviar la seva residència perceben aquests moments previs com que serà una mudança horrible, i aquesta negativitat els evoca al nerviosisme. En cap cas el trasllat no s’ha de convertir en un infern.

La millor recomanació per evitar una mudança horrible és contractar el servei a una empresa especialitzada en el sector, com ara Mudanzas Flippers, per a la millor execució del servei i aconseguir transformar la idea preconcebuda de mudança horrible, en mudança perfecta; així assegurarem la seva execució amb els millors mitjans.

L’aclaparament i els nervis que ens genera una mudança, ens aporta una idea preconcebuda de mudança horrible, i si aquesta la preparem amb temps i ens anticipem a tot, la mudança, passarà a ser un simple esdeveniment de canvi de residència.

Per dur a terme una mudança de la millor manera possible, es recomana fer un llistat de tot el que s’haurà de fer. Sobretot si la mudança és internacional, ja que llavors comportarà més gestions que una mudança local.

En encaixar els nostres estris, per tal d’agilitzar la descàrrega, es recomana detallar el contingut de cada caixa i disposar d’una caixa que es diferenciï de la resta i incloure el més essencial, a l’arriba a la nova llar. Per exemple: un tornavís, unes tisores, paper higiènic, un drap i/o tovallola, una muda, i el que considerem essencial per no haver d’obrir més d’una caixa en arribar a la nova llar.

Desconnecteu la nevera i buideu-la 24 hores abans del trasllat. En arribar a la destinació, haurem d’esperar 24 hores més abans de posar-la en funcionament perquè s’assenten els gasos.

Aquestes petites pautes transformaran la idea inicial de mudança horrible en una mudança perfecta.

A continuació t’expliquem els típics inconvenients que poden ocórrer durant un trasllat i que el portarien a convertir-se en una mudança horrible.

  • Estalvi sense garanties. A vegades, per estalviar una mica de diners, tens la temptació de confiar els teus estris a persones o empreses poc qualificades, sense experiència i sobretot sense cap tipus de garantia. En aquest cas, sempre hem de pensar que “el barat, surt car”. Si vols les millors garanties d’èxit, investiga, compara i tria en base a empreses d’elevat prestigi i garanties de seguretat, com Flippers i evitaràs una mudança horrible.
  • Falta de Puntualitat o fins i tot que no es presentin en la data acordada. Un altre dels riscos que poden sorgir, si decideixes contractar empreses de dubtosa reputació és que arribi el dia i l’hora de la mudança i no es presenti ningú … I si t’has compromès amb l’amo de casa teva a desallotjar aquest dia? ¿I si en el teu nou habitatge tens feta una reserva per poder fer servir el muntacàrregues o aparcar el camió a la porta ?. Tot es convertirà en una mudança horrible. El respecte i el compromís amb els clients són valors a gala al món de les mudances. Una cosa que només respecten les empreses de prestigi i amb dècades d’experiència en el sector com empresa de mudances Flippers.
  • Un altre dels punts comuns en una mudança horrible sol ser el pressupost creixent. Abans de prendre la decisió per una o una altra empresa de mudança, sol·licita una visita d’inspecció a casa teva. ¿Per què? Per valorar el volum, els accessos i tots els possibles “extres” que puguin fer pujar el preu de la teva mudança. Després, exigeix ​​un pressupost tancat i per escrit de tots els serveis a realitzar. I assegura’t també, que està tot inclòs en el mateix. Flippers ofereix aquests serveis a tots els seus clients sense cost i sense compromís com a garantia d’un servei i treball ben fets.

Hi ha empreses pirata que tiren els preus de les mudances, oferint una oferta immillorable que després, quan ja tenen els estris dels clients en el seu poder, augmenta exponencialment i converteixen el procés en una experiència de mudança horrible.

Mudança horrible
Mudança horrible
  • La seguretat i garantia que els teus estris arribaran en perfecte estat a la teva nova casa. És un altre dels punts forts a tenir en compte per evitar una mudança horrible. Aquest problema és comú per a les empreses sense un marcat servei al detall, sense formació per als seus empleats o que simplement treballen amb personal que no està contractat per l’empresa i als que se sol pagar per hores. Tots aquests detalls s’eviten fàcilment contractant empreses com Flippers. Una empresa donada d’alta en el registre d’empreses de mudances i pertanyent als organismes i associacions més importants en el sector. Pots evitar una mudança horrible comparant empreses de les mateixes característiques. Aquestes t’oferiran serveis semblants amb totes les garanties.
Mudança horrible
Mudança horrible
  • Assegurança de transport a tot risc per evitar una mudança horrible. I si tot i haver contractat una empresa de prestigi, hi ha estris que no arriben en perfecte estat. Què passa? Amb Flippers pots estar segur. Una empresa que t’ofereix una pòlissa d’assegurança de transport a tot risc. Aquest cobreix qualsevol trencament o desperfecte, fent que una mudança horrible es converteixi en un simple tràmit. Així mateix, es responsabilitza de qualsevol desperfecte o anomalia en el procés, mitjançant la seva companyia asseguradora.

La conclusió final per evitar una mudança horrible, hauria de ser que la teva tranquil·litat, seguretat i comoditat valen molt més que l’estalvi d’uns quants euros.