Mudances a Estats Units

mudanzas a Estados Unidos

Mudances a Estats Units

Estats Units és el país de les oportunitats on tot és possible, quantes vegades no haurem sentit aquestes expressions…. Actualment és l’economia mundial més gran i un ens polític poderós. És per això, que les mudances als Estats Units són una cosa constant, ja que tot el que poden oferir els seus 50 estats, atrauen milers d’expatriats tant de graduats recents buscant feina a Nova York o San Francisco o de jubilats gaudint d’una vida relaxada aprofitant el sol de Florida… Els Estats Units acullen una gran varietat d’expatriats de diferents edats i amb diferents ambicions que volen establir-hi casa seva i decideixen realitzar les seves mudances als Estats Units, provinents de totes les parts del món.

Des de Mudanzas Flippers Int., realitzem mudances als Estats Units i recomanem a tots aquells que s’embarquin a emprendre una nova vida al país de les oportunitats, disposar prèviament d’un contracte de treball abans de dur a terme les mudances als Estats Units , si la causa dentrada al país és a la recerca de feina. Podem afirmar que l’oferta d’ocupació és àmplia, però també el nombre de demandants.

Una altra dada que cal tenir en compte és tramitar el visat corresponent en cada cas. Hi ha diversos tipus de visats disponibles, depenent de si es pretén fer mudances als Estats Units de manera permanent o només treballar de forma temporal.

Mudances als Estats Units: nivell de vida i lloguers

És important tenir present que un nivell de vida segur, però modest, pot ser gairebé el doble, depenent de l’estat en què s’executin les mudances als Estats Units. Per posar un exemple, Nova York tindria un nivell de vida que gairebé supera el doble al de Dallas, a Texas, per tenir una referència.

Mudances a Estats Units - New YorkMudances a Estats Units - New York
Mudances a Estats Units – New York

Pel que fa als lloguers, comparats amb Espanya són més cars, però els sous també són més elevats, amb diferència, respecte als espanyols. És habitual que el pagament dels lloguers, en la majoria dels casos, sigui en efectiu, i en aquest cas, no caldria disposar d’un compte bancari americà.

Per disposar d’una targeta de crèdit, només cal que disposeu d’una primera quantitat de diners simbòlics.

Les assegurances mèdiques americanes són força cares. Per això, la majoria de les empreses cobreixen als seus treballadors aquest concepte.

Tota aquesta informació serà de gran utilitat a aquelles persones que ben aviat tinguin intenció de fer les seves mudances als Estats Units.

Mudances als Estats Units: gaudir d’una nova cultura

Els Estats Units són un país de parla anglesa, encara que és molt probable que a la majoria d’estats entenguin espanyol, ja que resideixen gran quantitat de llatins.

La gastronomia americana, es pot definir com a “menjar en grans quantitats”. La seva oferta gastronòmica es basa en hamburgueses, pizzes, salsitxes tipus gosset calent, “mac cheese” (macarrons amb formatge) així com les especialitats de cada zona, sempre en racions abundants.

La barbacoa es prepara a cada racó dels Estats Units. Així mateix, té delicioses varietats regionals per poder degustar diferents tipus de carn fumada lentament sobre les brases. La barbacoa és una expressió artística a molts estats del sud-est i de l’oest, amb una gran varietat per descobrir. Pots trobar-hi des de carn coberta de salsa fins a marinada en sec, sempre amb deliciosos acompanyaments.

El patriotisme dels americans està present al seu dia a dia quedant demostrat en infinitat de pel·lícules com:

“Air force one”
“Nascut el 4 de juliol”
“Independence day” o “L’Àlber”, entre d’altres.

Si estàs enamorat de la cultura americana i vols fer les teves mudances als Estats Units, l’empresa de mudances Flippers posa a la teva disposició tots els seus mitjans tècnics i humans per fer realitat el teu somni americà. No dubtis a sol·licitar pressupost per a mudances internacionals o bé trucar-nos al 900.330.000 t’atendrem encantats i et donarem tota la informació necessària.