Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid: Des de la ciutat comtal cap a la capital

Madrid, durant els últims temps, intenta presentar davant els inversors a la capital, amb un marc juridicopolític, pel que sembla més estable i, sobretot, més atractiu davant dels impostos, que promou rebaixes fiscals.

La ciutat comtal disposa de fiscalitat pròpia, i això potser ha contribuït, i sense voler-ho, a l’allunyament d’algunes empreses; havent de fer realitat les mudances des de Barcelona cap a Madrid.

Mudances de Barcelona a Madrid: Ahir i avui

Les mudances de Barcelona a Madrid van començar a créixer de manera exponencial un cop es van connectar les dues ciutats pel ferrocarril. I encara més, quan les va unir el tren d’alta velocitat (AVE). A partir d’això, els passatgers podien estar en només tres hores a una ciutat oa una altra. Ja no calia fer ús del pont aeri ni passar per l’aeroport.

Tot això ha acostat les dues ciutats i les famílies de tots aquells que han decidit fer realitat les seves mudances Barcelona – Madrid.

Actualment és possible trobar bitllets de tren d’alta velocitat a preus molt competitius. Pel que en uns anys, els 600 quilòmetres que separen la ciutat comtal de la capital, no seran cap impediment.

Mudances de Barcelona a Madrid

Mudances de Barcelona a Madrid: Quins són els motius més destacables

Motius de mobilitat geogràfica de treballadors.

És una evidència que a Espanya no es travessa per un dels millors moments, i per això quan es presenta una bona oportunitat laboral, un l’atrapa al vol. Aquest motiu ha portat a desenvolupar moltes mudances entre les dues ciutats, Barcelona i Madrid; ja que moltes companyies disposen de delegació o seu central, a la capital. Pel que atrau molts treballadors d’altres zones, perquè es tracta d’una bona localització per trobar feina del sector serveis.

Mudances d’empreses de Barcelona a Madrid

Tal com hem detallat anteriorment, la fiscalitat que ofereix Madrid, avui dia, és un atractiu més; sent el motiu principal, pel qual algunes empreses han decidit fer la mudança de les seves oficines a la capital.

En altres casos, quan una empresa està en expansió, va necessitant més espai per atendre els seus clients, gestionar els seus productes i, per tant, donar cabuda a un nombre més gran de treballadors. De vegades, en precisar un nou local, no sempre és possible trobar-lo a Barcelona, ​​i una altra opció és haver de traslladar-se cap a la capital i fer realitat aquest tipus de trasllats.

Mudances de Barcelona a Madrid, per abaratir costos.

Un altre motiu per aconseguir “sobreviure”, segons detallen alguns empresaris al nostre país, és la necessitat de reduir costos.

Una de les despeses més importants per a una companyia és el cost del lloguer i un altre punt destacable són els impostos; i tal com ja hem dit anteriorment, Madrid aquests darrers anys està promovent la seva ciutat amb aquest darrer motiu. És per això que algunes empreses estan fent mudances de Barcelona a Madrid, per intentar sobreviure i remuntar el negoci.

Mudances Flippers Int., amb oficines tant a Madrid com a Barcelona, ​​són especialistes en tota mena de mudances: locals, nacionals i internacionals, per a trasllats d’empreses, laboratoris i particulars.

Mudances de Barcelona a Madrid