Serveis de mudances

servicios de mudanzas

Serveis de mudances

A l’sol·licitar serveis de mudances, primer de tot es recomana fer-ho amb temps. D’aquesta manera, es tindrà el suficient marge per realitzar tots els preparatius requerits en els serveis de mudances.

Tant si es requereix traslladar una oficina, un laboratori o un habitatge, tant a nivell nacional com internacional, el millor és contractar els serveis de mudances a empreses especialitzades, com la nostra Flippers Int., Amb presència a Barcelona i Madrid i amb 40 anys de experiència en el sector, gestionant mudances de tot tipus, tant en servei directe, com en grupatge i podent oferir tots els serveis que a continuació es detallaran i que puguin estar inclosos en una mudança.

En els serveis de mudances ha diferents opcions que poden completar un servei i sempre adaptat a les necessitats de cada client. És per això, que tots els pressupostos que se sol·licitin s’han de rebre per escrit i sense compromís. En ell, es detalla exactament en què consistiran els serveis de mudances que tenen intenció de contractar. Caldrà tenir en compte l’origen i destinació de la mateixa, ja que, si és internacional, ha d’incloure altres serveis ampliats, com pugui ser la gestió de documentació duanera, entre d’altres.

Quins serveis inclouen els pressupostos de serveis de mudances?

Cada pressupost pot contenir diferents opcions que poden completar un servei adaptat a les necessitats de cada client, com poden ser:

EMBALATGE

Cada tipus de moble o estris a traslladar durant la mudança, requereix d’un embalatge individualitzat. Per això, Mudances Flippers Int., Sempre ofereix l’embalatge més apropiat segons els objectes que s’hagin de traslladar i segons el tipus de servei de mudances de cada client. Disposa d’una àmplia gamma de caixes de cartró de diferents mides, paper bombolla, caixes de fusta, mantes, entre d’altres. Depenent de la tipologia i pes del que es degui incloure en cada caixa, es recomanarà una mida o un altre. Així com la seva tipologia de contingut, per exemple, per a la roba dels armaris de penjar, es disposa d’un tipus de caixes amb una barra semblant a la dels armaris tradicionals on es podran penjar amb penjadors abrics i altres, perquè arribin a destinació en les millors condicions.

Serveis de mudances

TRANSPORT EN ELS SERVEIS DE MUDANCES 

Segons la destinació de la mudança, és possible oferir un servei de transport local, nacional o internacional. Hi ha diferents tipus de camions i furgonetes de diferent capacitat i remolcs que es podran utilitzar segons el tipus de servei i pertinences que s’hagin de traslladar. En les mudances a altres continents que precisin transport marítim, també es poden transportar estris i / o vehicles en diferents mides de contenidor, depenent de l’volum en cada cas.

ESCALA MONTA MOBLES PER FAÇANA EN ELS SERVEIS DE MUDANCES 

En ocasions és necessari el posicionament d’escala munta mobles de diferents altures per a la mudança, d’aquesta manera el servei resultarà més còmode i segur, ja que, en algunes ocasions, el mobiliari, no cap a l’ascensor, o la comunitat de propietaris prohibeix el trasllat per l’interior de l’edifici, entre altres casos, on és necessari l’ús d’aquest tipus eina.

Aquest tipus d’elevadors permeten la baixada i la pujada de mobiliari, caixes i estris entre el camió i l’habitatge o oficina, facilitant enormement la mudança. Pel que és un punt important a tenir en compte en els serveis de mudances contractats a empreses especialitzades.

Serveis de mudances

EL GUARDAMOBLES ELS SERVEIS DE MUDANCES 

De vegades, cal fer ús d’un guardamobles. ¿Per què? Per emmagatzemar temporalment en un magatzem o contenidors de forma independent i sota sistemes de control i seguretat. D’aquesta manera, les pertinences de cada client estaran custodiades sota les més absolutes garanties. Aquest servei pot ser necessari també, quan la direcció de destí estigui en obres, o fins i tot, per falta de capacitat en el nou habitatge. Per a molts clients, interessats en contractar una companyia especialitzada en mudances i trasllats i que addicionalment ofereixi aquest servei, valoren com un plus el guardamobles els serveis de mudances, ja que els ofereix més tranquil·litat.

EL SEGUR A TOT RISC EN ELS SERVEIS DE MUDANCES 

L’assegurança a tot risc és molt recomanable, sobretot per als estris de mes valor. El motiu, és que en el moment de la mudança i durant el seu trasllat, és possible que algun material quedi deteriorat o espatllat. A l’contractar addicionalment a la mudança l’assegurança a tot risc, les pertinences que prèviament s’hagin detallat en inventari valorat, seran reparades i / o indemnitzades pel valor que el client hagi assegurat. Aquest servei és utilitzat habitualment contractat pels clients en els serveis de mudances.