Mudances Valdebebas

mudanzas valdebebas

Mudances Valdebebas

Valdebebas es troba situat al nord de la ciutat de Madrid. És una àrea residencial dividida entre els barris, el de Timó (Barajas) i el de Valdefuentes (Hortaleza), i en conjunt, aglutinen totes les mudances Valdebebas que es generen a la zona.

Les mudances Valdebebas es desenvolupen dins una àrea superior als 10 milions de metres quadrats. En breu les mudances Valdebebas es veuran incrementades per la nova creació dels diferents habitatges que encara estan en projecte.

El Parc forestal de Valdebebas-Felip VI, amb 470 Ha d’extensió, forma part del barri. Es tracta d’una àrea forestal que recrea cinc ecosistemes autòctons de la zona interior de la península ibèrica. ​

Així mateix, el barri disposa de 27 Kms de carril bici. Per això els seus habitants, cada dia, poden gaudir de llargues passejades pel parc, tant a peu com en bicicleta.

Primeres mudances al barri de Valdebebas

Les primeres mudances Valdebebas es van produir el 2013, quan va començar la finalització i la construcció de les primeres promocions d’habitatges promoguts a la zona.

A finals del 2018 es va aprovar la reparcel·lació de la zona i això va permetre que les grues tornessin a inundar el paisatge, i que aquelles promocions pendents de construcció poguessin reprendre’n la construcció en poder sol·licitar les llicències d’obra. També es va començar a edificar el districte financer de Valdebebas i el futur centre comercial del barri.

Mudances Valdebebas grues

El 2020 també es va apuntar al carro de les mudances Valdebebas l’Hospital d’Emergències Infermera Isabel Zendal.

Creixement de les mudances Valdebebas

A data d’avui, s’estima que ja han fet les mudances Valdebebas prop de 30.000 veïns. Les mudances Valdebebas, no han estat només de particulars, sinó que negocis i comerços com:

  • Cafeteries
  • Restaurants
  • Pastisseries
  • Farmàcies
  • Escoles públiques i privades
  • Clíniques privades
  • Veterinaris
  • Benzineres o botigues

Actualment, les mudances Valdebebas s’han vist incrementades des de la zona central, franja corresponent a la urbanització de Las Cárcavas i la part sud del Parc Forestal, així com la rematada de l’Alzinar dels Reis, que disposa d’accés des de La Moraleja.

Ja disposeu de zones esportives, així com dos ponts d’unió amb Sanchinarro, situats sobre l’autopista M-40. Està en construcció un altre pont de connexió amb la terminal 4 de l’aeroport i l’arribada d’un ramal del metro amb 3 estacions noves. Tot plegat forma part del projecte Fintech Distric, la nova ciutat financera de la capital, que disposarà d’un total d’1,2 milions de m2 de sòl empresarial, pensat especialment com a punt de trobada entre el sector de negocis i les noves tecnologies.

També és destacable a les mudances Valdebebas la presència de la Ciudad Real Madrid.

Mudances Valdebebas

La seva exclusiva combinació urbanística-mediambiental és la perfecta unió que atraurà grans companyies amb la intenció de construir edificis d’última generació d’alta eficiència energètica, en un entorn verd privilegiat, el qual pretén generar moltes més mudances Valdebebas, tant de companyies que es traslladaran a la zona, com a noves famílies que aquestes inversions atrauran amb la intenció d?executar les seves mudances Valdebebas des d?altres barris de la capital, o fins i tot d?altres parts de fora de Madrid.

L’empresa de mudances Flippers posa a disposició tots aquells interessats a fer realitat les seves mudances Valdebebas, i els diferents serveis relacionats amb aquestes, com pugui ser, per exemple, el servei de guardamobles, habitualment vinculat a la mudança, tant per a particulars, com a companyies.