Que es necessita per a una mudança

Que es necessita per a una mudança

Que es necessita per a una mudança

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és disposar de prou temps per poder organitzar-ho tot i anticipar-nos a qualsevol contratemps que ens pugui ajornar el trasllat. El temps és cabdal i també una bona organització. Tot això ens permetrà preveure i realitzar totes les gestions i tràmits que necessita una mudança.

Es recomana disposar de lassessorament duna empresa especialitzada i professional, per assegurar lèxit de la mudança.

Resumint: el temps, lorganització i disposar dajuda, són els punts més importants que es necessiten per emprendre una mudança i acabar-la favorablement.

Què cal per a una mudança d’oficina

El que cal per a una mudança d’oficines és més temps que per organitzar una mudança particular. Sobretot, si el trasllat afectarà un gran nombre de treballadors. La persona o persones responsables d’organitzar aquest servei hauran de planificar molt bé amb tots els empleats les tasques de cadascú i els timmings previstos abans, durant i després de la mudança, i que això interfereixi el mínim possible en l’activitat empresarial.

Mudances d'oficines Flippers

Què cal per a una mudança particular local o nacional

Quan cal fer un canvi de domicili a la mateixa ciutat o dins del país, es recomana sol·licitar una visita prèvia d’inspecció a realitzar per un tècnic comercial. D’aquesta manera podreu:

  • Revisar els accessos a la vivenda
  • Veure si és possible posicionar una escala munta mobles per facilitar l’execució del servei
  • Comprovar el volum de tot allò necessari a traslladar
  • I, en definitiva, comprovar tot allò que es necessita per a la mudança; i posteriorment, facilitar al client un pressupost totalment personalitzat.

La visita del tècnic també permetrà comprovar on aparcar el vehicle el dia del trasllat, i gestionar amb l’Ajuntament de cada municipi els permisos corresponents i obligatoris per aparcar i treballar a la via pública.

La millor recomanació del que es necessita per a una mudança, i la més còmoda, sens dubte, és contractar el servei a una empresa de mudances, ja que ells es podran encarregar de TOT. Això oferirà un plus de tranquil·litat i també minimitzarà tot l’estrès que comporta un trasllat. Una bona opció és contactar amb Flippers Int, amb 40 anys d´experiència en aquest sector.

Que es necessita per a una mudança Oficines

Si la mudança és nacional (o internacional), l’única dada addicional serà conèixer el quilometratge. Per què? Perquè afectarà el preu del servei, per dietes, combustible, etc. En contractar el servei de mudança nacional, hi ha la possibilitat de trasllada en modalitat de grupatge. Aquesta opció abaratirà el preu del servei, gràcies a poder optimitzar la càrrega del vehicle amb altres mudances que es traslladin en ruta igual o similar a la nostra.

Què cal per a una mudança internacional

Per executar un trasllat internacional d’habitatge particular, la recomanació més destacable, si es compara amb el que cal per a una mudança local o nacional, és ampliar el temps des que se sol·licita la cotització fins a la seva partida, així com ampliar el temps de la preparació general del trasllat. La raó és molt senzilla: depenent dels països que intervinguin en la mudança, necessiten gestionar documentació amb duanes i això requereix més temps per gestionar-los abans d’emprendre el viatge.

El consell més gran que podem aportar respecte al que es necessita per a una mudança, ja sigui particular od’oficina, nacional o internacional, és comptar amb la col·laboració d’una companyia especialista, com Flippers Int., ja que l’experiència és un grau i podran oferir la seguretat de començar i acabar el trasllat amb les millors garanties.