Camions de mudança: diferències entre vehiculos

Camions de mudança

Camions de mudança: diferències entre vehiculos

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o un altre. Existeixen camions de mudança, d’una altura especial que, a més, disposen de protecció interior. En aquest sentit, es pot destacar el camió capitonat. Uns altres disposen de plataforma elevadora per a poder poder pujar i baixar objectes que  siguin pesats, amb major comoditat. Així mateix, existeixen camions de mudança, per a portar contenidors de magatzematge. Es poden trobar  també camions de càrrega lleugera, grues i trailers, entre d’altres per a facilitar a l’operari de mudança les tasques de càrrega i descàrrega.

Amb els camions de mudança és possible traslladar, en el mateix port, major quantitat d’estris dels quals permet una furgoneta o vehicle de menor grandària.

A més, la seva estiba a l’interior del vehicle serà molt més còmoda i oferirà major protecció deguda a l’amplitud d’espai, evitant, en la mesura que sigui possible, que qualsevol objecte sofreixi algun desperfecte al llarg del trajecte, gràcies a l’embalatge previ realitzat pels operaris de l’empresa especialitzada en trasllats i mudances.

Camions de mudança
Camions de mudança

En el cas de necessitar executar trasllats de menor volum, s’utilitzaran furgonetes destinades com a camió de mudança per a petits trasllats d’estris, habitualment, embalades en caixes.

Arribat el moment de prendre la decisió de contractar els serveis d’una empresa professional de mudances,  es diposita en ella la confiança per al trasllat de les pertinences. És per això, que el que el client busca, és que els seus estris personals i mobiliari, arribin en perfectes condicions a la seva destinació. És per això, que Mudances Flippers, pot oferir el servei complet de mudança:

  • Embalatge
  • Trasllat mitjançant camions de mudança especialitzats en cada cas
  • Desmuntatge i muntatge de mobles,
  • Entre d’altres serveis addicionals com pugui ser l’embalatge classificat de documentació. Servei utilitzat habitualment per al trasllat d’oficines i la documentació d’arxiu.

Camions de mudança