Expatriats Espanyols

Expatriados españoles

Expatriats Espanyols

Què entenem per expatriats espanyols? Els expatriats espanyols són habitants del nostre país que han hagut de de traslladar-se a un altre país diferent a Espanya, de forma temporal o permanent.

Habitualment, el terme expatriat, s’usa per designar empleats amb mobilitat geogràfica internacional que una empresa trasllada de manera temporalment a l’estranger. Al país d’acollida i destinació dels expatriats espanyols o sigui quina sigui la seva procedència d’origen, són percebuts com a immigrants.

Què entenem per immigrant? El terme immigrant, es pot definir com la persona que es trasllada a un país estranger intentant millorar la seva qualitat de vida actual, i va a la recerca d’un nou treball al país de destinació.

A Espanya, els expatriats espanyols no es consideren emigrants.

En definitiva, expatriat i immigrant són dos conceptes que en ocasions depenen molt de la percepció individual de cada persona i no de la definició en si.

Aspectes a tenir en compte

Els treballadors expatriats procedents d’Espanya, poden traslladar-sols encara que en alguns casos, també es traslladen amb les seves famílies. Sigui d’una manera o d’una altra, serà imprescindible estar d’acord en dur a terme el canvi de vida que la mudança i nova residència comporta, seguint les directrius proposades per la companyia.

Tots els expatriats espanyols, en el moment de plantejar-se el seu trasllat, s’han de regir per les regulacions legals, duaneres o documentals que imposi cada país. Així mateix, s’han d’adaptar a la cultura i costums de el país d’acollida. La finalitat és poder integrar-se i fer més suportable el temps que passi fora del seu país d’origen, en aquest cas, Espanya.

Habitualment el cost de l’pressupost corresponent a l’servei de la mudança dels expatriats espanyols solen fer-se càrrec la companyia que trasllada a l’treballador i, Mudances Flippers Int., Té prou experiència en gestionar aquest tipus de mudances, tant en transport marítim com terrestre. L’objectiu és poder oferir les millors garanties per començar la nova etapa de la millor manera. Per a això, disposa de col·laboradors en la majoria de països de destinació, per oferir la recollida i lliurament, oferint un servei porta a porta.

Els expatriats espanyols, abans d’emprendre la mudança, s’han de posar en contacte amb l’ambaixada o el consolat del país de destinació perquè puguin informar-se de tota la documentació requerida, els tràmits que s’han de fer i / o els terminis de què disposa per poder gestionar-los abans d’embarcar en el trasllat. Si finalment s’ha contractat una empresa especialitzada com la nostra Flippers Int., Ells podran gestionar la documentació i agilitar els tràmits per la seva experiència en aquesta gestió documental.

Què destinacions són els preferits o habituals per als expatriats espanyols?

Segons diversos estudis realitzats, la destinació preferida per als expatriats espanyols per emigrar és Alemanya, que es posiciona al capdavant de la llista amb diferència. Posteriorment li segueixen Suïssa, que atreu pels seus alts salaris, i el Regne Unit, moltes vegades per l’idioma. Un altre destí remarcable, és Singapur, on destaca per la seva multiculturalisme. Això atrau expatriats d’arreu de l’planeta, inclosos els expatriats espanyols.

Expatriats espanyols Maleta

Si estàs pensant en marxar a viure a un altre país no dubtis en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i trasllats a Barcelona.