Mudança a Australia: el que has de saber abans de traslladar

mudanza a australia

Mudança a Australia: el que has de saber abans de traslladar

Australia és el sisè país més gran de l’món en superfície i la seva capital és Canberra. La mudança a Australia ha estat present des de fa almenys quaranta-sis mil anys, i els primers a executar-les van ser els aborígens australians.

El seu descobriment es va produir per algunes visites d’exploradors espanyols i portuguesos, encara que sense avançar cap a l’interior.

La meitat oriental de el continent va ser reclamada per Gran Bretanya en 1770, i en 1788 es va establir una colònia penal en Nova Gal·les del Sud. Va ser llavors quan es van establir els colons a l’illa generant el primer boom de la mudança a Australia. A causa del seu creixement demogràfic i a l’exploració de noves àrees, durant el segle XIX es van establir cinc colònies britàniques més.

En l’actualitat, per poder executar una mudança a Australia cal tenir present l’expedició d’un visat. És per això, que es recomana contractar una empresa especialitzada per gestionar una mudança a Australia, com mudances Flippers Int., Tant per a l’execució de l’servei com per facilitar la gestió documental.

D’entre els diferents tipus de visat que hi ha per accedir a Austràlia, els tres més comuns són: el visat d’estudiant, Work and Holiday visa i el visat de turista.

¿Perquè motius pot interessar fer una mudança a Australia?

  • Disposa d’un altíssim nivell de vida i les seves principals ciutats es classifiquen cada any entre les millors de l’món per viure.
  • És un país molt ric i disposa d’una de les rendes per càpita més altes de l’món.
  • Té un mercat laboral estable i una economia que ofereix bones oportunitats professionals.
  • És una destinació ideal per a famílies ja que ofereix un sistema educatiu de primera classe i un sistema sanitari de qualitat.
  • A més té bon clima, una fauna i flora de somni i seguretat amb una societat oberta i multicultural, la qual està acostumada a integrar estrangers.

Sobren els motius per no estar disposat a fer realitat la mudança a Australia …

Mudança a Australia
Mudança a Australia

Què ciutats són les millors per decidir-se a fer una mudança a Australia?

BRISBANE

La Universitat de Queensland és un dels grans motius pels quals els estudiants decideixen fer la seva mudança a Australia i escollir aquesta ciutat. Una altra de les raons per triar Brisbane és per la seva gent, molt amables amb els estrangers.

Si busques un lloc tranquil, aquesta és la teva ciutat, ja que té una vida nocturna una mica escassa.

GOLD COAST

Gold Coast disposa d’una taxa d’atur menor que la mitjana de les altres ciutats australianes. No obstant això, el difícil és aconseguir un lloc on allotjar-(a preu raonable).

A tots aquells que vagin a executar una mudança a Australia a la zona de Gold Coast, cal advertir-los que han de anar amb compte amb les serps, taurons i fins cocodrils!

Mudança a Australia
Mudança a Australia

ADELAIDE

El cost de vida a Adelaide arriba fins a un 20% inferior a les principals ciutats i amb un clima envejable. El dolent d’aquesta ciutat és que la gent que acaba de fer la seva mudança a Australia, no disposa de les mateixes oportunitats d’ocupació que els nadius, que disposen de més i millors llocs de treball.

CANBERRA

Canberra la capital d’Australia, i això un gran avantatge a l’hora de trobar una feina ben remunerada. Per contra, l’alt cost dels lloguers i el seu clima extrem que pateix la ciutat, fan de realitzar la mudança a Australia en aquesta zona, potser, no sigui tan bona idea …

SYDNEY

Una de les ciutats més emblemàtiques d’Australia, on abunden les oportunitats laborals i bons sous. És considerada una de les urbs més boniques. Entre els contres de viure aquí cal ressaltar l’alt cost de vida, i el seu caràcter tancat amb els estrangers que acaben de realitzar la seva mudança a Australia.

HOBART

Hobart és una ciutat menys coneguda. Malgrat això, molts llatins que l’han triat per executar la seva mudança a Australia, estan més que contents. És un bon lloc per la seva tranquil·litat, ja que no destaca per la seva vida nocturna.

PERTH

Perth no és la ciutat més sol·licitada per a realitzar mudances a Australia, però el seu magnífic clima, la seguretat en els seus carrers i la proximitat de la seva gent fan que sigui considerat com un dels millors llocs per fer vida. A més de trobar una feina ben remunerada (amb un bon nivell d’anglès i experiència).

MELBOURNE

Considerada la millor ciutat per fer una mudança a Australia i de el planeta. Grans oportunitats laborals i bons salaris, clima estiuenc, seguretat ciutadana i un òptim sistema públic de salut. Tot i que els lloguers en aquesta zona tenen un cost elevat.

Es quina sigui la teva destinació australià, Mudances Flippers Int., Podrà oferir el servei de mudança a Australia, perquè puguis començar una nova vida de a l’manera més ràpida i fàcil. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència. I especialitzada no només en mudances internacionals, també en mudances a Madrid o Mudances a Barcelona.