Mudances a Chile

mudanzas a Chile

Mudances a Chile

Si està pensant en mudar-se a Chile, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

Ara si, abans de embarcar-se a realitzar mudances a Chile cal tenir en compte que hi ha una sèrie de regulacions de transport. Sobretot les relatives a les importacions de béns des d’altres països mitjançant contenidor, i es poden convertir en una multa si no es gestionen els aranzels correctament. La duana xilena entén com exportació, l’entrada d’estris quan es realitza abans dels tres primers mesos des de la sortida dels mateixos. Val la pena saber que, si es demostra l’entrada a el país com emigrant, i no com a turista, s’estarà exempt d’IVA. Això és possible demostrar-ho amb un passatge d’anada sense retorn.

Els ciutadans de la resta de Sud-amèrica, de la Unió Europea, d’Austràlia, d’Estats Units i Canadà no necessiten visat de turista. Encara que, alguns països han de pagar una taxa en efectiu a l’aeroport, denominada impost de reciprocitat.

Els aparells elèctrics han d’estar adaptats a corrent de 220 Volts, encara que allí és possible trobar transformadors de corrent. És important saber-ho ens de executar mudances a Chile i així evitar traslladar aparells que posteriorment no puguin utilitzar-se en el nou país de residència.

Mudances a Chile: un país que enamora

Chile gaudeix a data d’avui dels millors índexs de qualitat de vida de Llatinoamèrica, disposa de la renda per càpita més alta i una economia en auge. Però el que més enamora són els grans recursos naturals de què disposa el país.

Chile és un país de contrastos, tant pel seu clima, com pels contrastos culturals. Realitzar mudances a Chile és assegurar les grans possibilitats d’èxit i projectes laborals. Pel que podem afirmar que és un perfecte destí on realitzar mudances.

És un país no prou conegut fora de Sud-amèrica, per la qual cosa no se li associa amb elements distintius com el Brasil amb la samba, o l’Argentina amb el tango. Chile és un país vinculat a el món vinícola i a paisatges exuberants.

Es tracta d’un país que té infinitat d’aventures que oferir tant a l’turista com a l’expatriat que decideix realitzar les seves mudances a Chile. A més, disposa d’una bellesa infinita. És salvatge, exòtica … Així van descriure la Patagònia els primers exploradors que van arribar més de 5 segles i s’ha mantingut fins avui.

Si es desitja explorar la zona més austral de el continent, un no pot perdre el poder viatjar per Estret de Magallanes, i navegar pels seus fiords i canals.

Mudances a Chile Magallanes
Estret de Magallanes

I per als més aventurers?

I per als més aventurers, recomanem les mudances a Xile, però no en el continent, sinó en la polinèsia xilena, a l’illa de Pasqua, on els nostres primitius ancestres van ser els primers a realitzar mudances a Xile. No hi ha lloc habitat al món que estigui tan aïllat, i això li atorga la seva autenticitat i misteri.

Mudances a Chile
Mudances a Chile – Illa de Pasqua

Una altra zona recomanada per als amants de la natura i llocs remots per a executar mudances a Xile, és l’altiplà andí, de més de 4000m d’alçada. A dia d’avui encara es troben poblats que mantenen els seus costums intactes, envoltat de bells paratges. Aquest és un lloc on els amants de la fotografia no es poden perdre.

Mudances a Chile
Mudances a Chile

La zona nord, és recomanable per a aquelles persones que vulguin realitzar les seves mudances a Xile i gaudir de la pràctica d’esports nàutics o simplement prendre sol. Perfecte lloc per gaudir de platges de sorra clara, i dels exquisits productes de la mar.

En definitiva, Xile disposa de desert més àrid de l’món, on millor realitzar l’observació espacial, glaceres mil·lenàries a les zones més australs de la planeta, llacs als peus d’impressionants volcans i màgics boscos, així com illes de llegendes, important tradició en vins , i grans experiències per viure.

Però a part de poder gaudir de la Natura Oberta dels paisatges xilens, els que realitzin les seves mudances a aquest bonic país, també podran trobar persones molt obertes i extensos territoris d’amplis horitzons.

Mudances a Chile: Patagònia i Antàrtica

Exòtica, salvatge, extensa de bellesa infinita. Així van descriure la Patagònia els primers exploradors que van arribar fa gairebé 500 anys i així es manté fins avui.

A part de naturalesa es poden descobrir ciutats i pobles pioners. En ells, podràs respirar una història ramadera al millor estil gaucho de la Patagònia.

Si es desitja explorar la zona més austral del continent americà i embarcar-se en una experiència antàrtica, cal navegar pels fiords i canals així com per l’Estret de Magallanes.

Recordar que importar productes d’origen animal o vegetal, en ingressar s’hauran de declarar davant el Servei Agrícola i Ramader. D’aquesta manera es contribuirà a protegir la variada flora i fauna del país.

Mudances a Chile
Mudances a Chile

Mudances a Chile: Seguretat

És un país que pot presumir de la seva seguretat i per tant és un bon lloc per fer trasllats a Chile, sent un pilar fonamental per al desenvolupament, sent una de les nacions amb menors taxes de criminalitat, sent Santiago la ciutat més segura a nivell Llatinoamericà .

Mudances a Chile: Recomanacions per entrar al país

Per ingressar a Chile, s’ha de presentar la documentació d’identificació com DNI o passaport. I depenent del país d’origen, el visat segellat.

Els ciutadans de la Unió Europea, Austràlia sud-americans, dels Estats Units i Canadà no necessiten visat turista. No obstant això, alguns països han de pagar una taxa en efectiu (impost de reciprocitat) en arribar a l’aeroport de Chile.