Mudances a Londres

Mudances a Londres

Mudances a Londres

Si esteu pensant en mudar-vos a Londres, no dubteu a contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys dexperiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid i mudances a Barcelona.

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més modernes i competitives del món. Expatriar-se i fer mudances a Londres requereix una certa planificació.

Informació rellevant sobre Londres

El passat 1 de gener de 2021 va entrar en funcionament a UK el nou sistema d’immigració per punts per a tots aquells que vulguin fer mudances a Londres; vàlid també per als ciutadans de la UE, basat principalment en el nivell d’estudis, el coneixement d’anglès o si es disposa d’una oferta de treball.

Tot i complint amb els requisits, és possible que addicionalment se sol·liciti a aquelles persones que realitzaran mudances a UK un visat (d’estudis, de treball…).

Com a primera recomanació per a aquells que aviat hagin d’executar mudances a Londres, és revisar com més aviat millor el seu DNI. Per què? Perquè el DNI només es pot renovar i expedir en territori nacional.

Pel que fa al passaport, les persones que executin mudances a Londres hauran de tenir especial atenció a tenir-lo al dia. Això és perquè els britànics no usen document nacional d’identitat i poden posar traves a l’hora de realitzar alguns tràmits, si el document no està al dia.

Mudances a Londres
Mudances a Londres

Mudances a Londres per a treballadors després del Brexit

Tota persona que hagi d’executar mudances al Regne Unit per treballar haurà d’haver aconseguit una feina amb una empresa i acreditar un nivell de competències adequades al lloc de treball. I no només això, també ha de parlar anglès amb fluïdesa. A més, per aconseguir un visat, caldrà obtenir almenys 70 punts.

El salari no pot superar les 25.600 lliures esterlines anuals. Els professionals qualificats, com per exemple, els que disposen d’un doctorat en tecnologia, enginyeria, ciència o matemàtiques, o la professió dels quals estigui a la llista de professions més demandades en el moment. Aquests tenen dret entre 10 a 20 punts addicionals.

Els professionals de l’educació i la salut poden obtenir 20 punts addicionals encara que el salari anual sigui inferior a 25.600 lliures esterlines, mai inferior a 20.480 lliures esterlines.

El Govern britànic està intentant atraure i retenir més professionals de la salut, i assegurar més mudances a Londres de metges i infermeres.

Tot i això, tots aquells sol·licitants han de complir els criteris específics en termes d’escala salarial i habilitats.

Com a benefici, aquells metges i infermeres que facin mudances a Londres disposaran de taxes de sol·licitud del visat sanitari i d’atenció mèdica més baixes. A més, d’estar exempts del recàrrec de salut de per a la immigració. (Caldrà tenir en compte que el termini d’expedició del visat és de tres setmanes).

Mudances a Londres per a estudiants després del Brexit

Els estudiants europeus que tinguin intenció d’executar mudances a Londres després de l’1 de gener del 2021, han d’atenir-se a grans canvis:

  • Per als cursos d’una durada de més de sis mesos, serà obligatori disposar d’una visa d’estudiant i abonar una taxa de 348 GBP.
  • Aquesta sol·licitud es pot fer dins dels sis mesos des de l’inici del curs.
  • Així mateix, caldrà tenir en compte que abans d’executar una mudança a Londres, també s’haurà de revisar el passaport i la resta de documents de viatge, i assegurar-se que tots estiguin al dia.
  • Aquells estudiants que tinguin la intenció de realitzar, ben aviat, mudances a Londres, hauran de saber que tenen dret a un 25% de descompte en el recàrrec de salut d’immigració

Ara bé, ¿en quina etapa de les mudances a Londres et trobes? Et recomanem que comencis per triar el millor proveïdor per al teu mudança internacional. Recorda que en Flippers portem 40 anys realitzant mudances a tot arreu del món. Comptem amb excel·lents certificacions de qualitat que acrediten la professionalitat del nostre servei. A més, t’oferim un pressupost gratuït i sense compromís. Només has de demanar trucant al 900 330 000 o demanar la teva sol·licitud de pressupost mudança internacional. Et respondrem de seguida!