Mudances amb grua a Barcelona

Mudances amb grua a Barcelona

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva importància turística, cultural, financera i comercial. Destaca per la seva arquitectura modernista, i les mudances a la ciutat en moltes ocasions requereixen de mesures especials per a poder executar-se, depenent dels barris i els seus edificis; i les mudances amb grua a Barcelona, són habituals a la ciutat comtal.

Mudances amb grua a Barcelona Mapa Barris

A quins barris és habitual sol·licitar mudances amb grua a Barcelona?

  • Barri Gràcia i Sarrià. Van ser municipis independents fins a Segle XIX. Barris tradicionals on destaquen els seus carrers estrets, amb un comerç i cultura molt vius.
  • Barri Gòtic. La “ciutat antiga” al cor de Barcelona. Es caracteritza pels seus antics carrers sinuosos empedrades i la seva arquitectura pintoresca.
  • Barri El Born. Trobarem edificis tradicionals i una bona vida nocturna, restaurants i bars.
  • Barri Barceloneta. Antic barri mariner d’estrets carrers i petits habitatges, antigues residències de pescadors situada a la platja de la ciutat.

En aquests barris, les mudances amb grua a Barcelona, són habituals i recomanable sempre que l’habitatge sigui exterior, ja que els habitatges disposen d’estretes i empinades escales que dificulten el porteig de mobiliari.

Existeixen altres barris on es recomani l’ús de mudances amb grua a Barcelona?

El Raval. És una àrea interessant i emocionant amb el seu costat fosc i sòrdid, però amb una personalitat i carrerons amb un caràcter especial, encara que no sigui de les àrees més segures de la ciutat. Les mudances amb grua serien recomanables, encara que no sempre pugui ser possible, ja que alguns edificis, molt antics i deteriorats pel pas dels anys, no permeten el seu posicionament.

Port Olímpic.  És un dels barris més moderns de Barcelona amb accés directe a la platja. Aquesta zona es va beneficiar amb la seva renovació gràcies als Jocs Olímpics.

Poble Sec, Montjuïc i Sants. Cal destacar la seva excel·lent combinació de transports  cap a la resta de la ciutat. Pròxims a la muntanya de Monjuïc i quant més un s’acosta a ella, més difícil és trobar habitatges amb ascensor.

Mudances amb grua a Barcelona Poble Sec

Normativa per a les mudances amb grua a Barcelona

La resta de districtes de la ciutat com per exemple, la “Zona alta” de la ciutat, Les Corts, Eixample, el 22@, entre altres, en la seva majoria, les barreres arquitectòniques, no són tan visibles, facilitant en gran mesura les mudances amb grua a Barcelona. Sent necessari, en tots els casos, la sol·licitud prèvia dels permisos corresponents a l’Ajuntament per al seu posicionament i el pagament de taxes.