Mudances BCN

Mudanzas BCN

Mudances BCN

Les mudances BCN es remunten al Neolític, amb les primeres restes trobades a la ciutat, fins a l’actualitat.

Barcelona, ​​com a capital de Catalunya i segona ciutat espanyola en importància, ha anat forjant-ne la rellevància amb el pas del temps; des de ser una petita colònia romana fins a esdevenir la ciutat cosmopolita, on les mudances BCN, estan en voga i on actualment, es troba valorada internacionalment per aspectes com la seva:

  • Economia
  • Patrimoni artístic
  • Cultura
  • I la seva vida social.

Barcino, l’antiga ciutat romana de l’actual Barcelona, ​​va prendre la forma urbana de castrum als seus inicis, i oppidum després, amb els habituals eixos organitzadors cardo maximus (els actuals carrers Llibreteria i Call) i decumanus maximus (actuals carrers Bisbe, Regomir i Ciutat). A la confluència de tots dos hi havia el fòrum, on hi ha la plaça de Sant Jaume, on actualment hi ha la Generalitat i el Parlament, antigament dedicada a la vida pública i als negocis. Des d’aquest centre, la ciutat es va dissenyar amb un traçat octogonal, amb pomes quadrades i dos eixos principals:

En ordre axial horitzontal (nord-oest-sud-oest)
I un altre vertical (sud-est-nord-est)

Aquests, marcarien el futur traçat de la ciutat, recollit per Ildefonso Cerdá al seu Pla d’Eixample del 1859.

Mudances BCN a l’Edat Mitjana

A l’Edat Mitjana, el Comtat de Barcelona va predominar sobre la resta de comtats catalans, amb la formació de la Corona d’Aragó. Des de llavors, es van incrementar les mudances BCN gràcies a l’augment de població que va viure la ciutat, i la prosperitat econòmica, comercial i política que en aquestes dates va rebre la ciutat.

Barcelona es va convertir en un dels centres econòmics, polítics, socials, culturals i comercials d’un ampli territori estès per tota la costa del Mediterrani.

Arribada l’època baixmedieval, va arribar la crisi econòmica i social, que es va prolongar fins a l’Edat Moderna. I amb això, la reducció considerable de les mudances BCN. Tot això agreujat pels conflictes militars com la guerra dels Segadors (1640-1651) o la guerra de Successió (1701-1714).

A partir del segle XVIII va començar una etapa de puixança econòmica i gràcies a això es van recuperar també les mudances BCN. Arribaren a la seva màxima esplendor al segle XIX, amb el gran creixement de la ciutat, no només a nivell demogràfic, sinó també econòmic i urbanístic. En aquell moment, es van annexar diversos municipis a la ciutat. I el 1860 es va dur a terme, per l’enginyer Ildefons Cerdà, la reforma de la ciutat amb l’Eixample. Comptava amb una estructura en quadrícula, oberta i igualitària, amb uns xamfrans de 45º per permetre una millor visibilitat. El desenvolupament del pla va durar gairebé un segle i això va col·laborar en la multiplicació de mudances BCN, que s’havia quedat una mica estancada dins de la muralla medieval, que va ser enderrocada el 1852.

Mudances BCN

El segle XX va començar amb les mateixes agitacions polítiques amb què va acabar l?anterior segle, culminant amb la Guerra Civil. Aquest va ser un període de certa decadència que va minimitzar les mudances BCN, fins a arribada la democràcia que va revitalitzar de nou la ciutat.

El seu progrés economicosocial va portar la ciutat al seu màxim històric, alhora que les mudances BCN, arribats els Jocs Olímpics de 1992 i el Fòrum Universal de les Cultures de 2004, que van situar la Ciutat Comtal com a metròpoli de prestigi reconeguda internacionalment , que va atreure multitud de turistes, molts dels quals, van acabar per establir-se a la ciutat executant les seves mudances BCN.

Mudances BCN actualment

A data d’avui, les mudances BCN es fan diàriament, tant en habitatges particulars com en oficines; i empreses de mudances especialitzades, com Mudanzas Flippers Int., s’encarreguen de traslladar-los, de forma ràpida i amb les millors garanties.

Mudances BCN

Si tens pensat realitzar mudances BCN, no dubtis en contactar amb Mudances Flippers i sol.licitar pressupost. O si estàs interessat en un altre tipus de mudances, com ara mudances internacionals, mudances a Madrid o mudances a Barcelona.