Mudances exprés

mudanzas express

Mudances exprés

És un fet que les mudances estan considerades com un dels fets que poden arribar a generar més estrès en les nostres vides. Si a sobre, són inesperades, l’estrès pot jugar-nos una mala passada i arribar a desbordar-. És per això, que a continuació detallarem uns tips que ajudaran a suportar les mudances exprés, tant per poder coordinar-les, com per evitar que l’estrès de moment ens sobrepassi.

Consells per a mudances exprés

El primer consell a l’realitzar una mudança i que sempre diem, és que el millor és realitzar tots els tràmits amb suficient temps. Això t’ajudarà a no deixar-te res pendent i disposar de marge de maniobra. Lamentablement, amb les mudances exprés això no és possible, i més que mai, s’agraeix la col·laboració d’algú amb experiència que ens guiï en tot el procés, sobretot si és una mudança internacional i s’han de realitzar tràmits.

Primer de tot, es recomana contactar amb una empresa especialitzada tant en mudances locals, nacionals i internacionals i amb suficient experiència en el sector, com la nostra Flippers per sol·licitar un pressupost personalitzat. A més de l’pressupost, també podran facilitar tota la informació necessària per fer més suportable l’execució de les mudances exprés, gràcies a l’experiència en la gestió de tots els menesters necessaris per a realitzar mudances amb les millors garanties.

mudances expres professionals

Tot i que les mudances exprés facin accelerar tots els processos, es recomana confeccionar un inventari, tant de l’mobiliari com articles a traslladar per estances. Això facilitarà l’execució de les mudances exprés. Les presses no són bones i en aquests moments és fàcil, que amb l’estrès s’oblidi alguna cosa en l’habitatge que es deixarà enrere.

Identificar les caixes, per habitació i detallar el contingut de les mateixes. D’aquesta manera, a l’arribar a destí, serà de gran ajuda en les mudances exprés, per a la seva posterior ubicació i recerca concreta d’articles a l’arribar al nou habitatge.

Les presses de vegades enterboleixen la ment i no deixen pensar amb claredat que serà imprescindible a l’arribada a destinació. És per això, que el més important és facilitar l’arribada a destinació. Pel que, un bon consell és emmagatzemar una caixa amb el més imprescindible. Segur que desitjaràs tenir-la a mà a l’arribar al nou habitatge.

En ella podràs ficar:

  • Comandaments a distància
  • Estris importants com documentació
  • Paper higiènic
  • Un tornavís
  • Tisores
  • Una muda de roba o tot el que pensem que pot facilitar-nos els primers moments d’arribada a destí després d’executar la temuda mudança exprés.

El mobiliari es desmuntarà, sempre que sigui necessari per a la seva manipulació i transport, i l’embalatge d’aquest mobiliari com el d’estris personals, es realitzarà perquè les pertinences de el client no pateixin danys durant la realització de les mudances exprés.

Assegurança a tot risc opcional

Si es vol obtenir un plus de tranquil·litat a les mudances exprés, es recomana contractar una assegurança a tot risc. D’aquesta manera, tots els estris i mobiliari assegurats, estaran totalment coberts, si en algun moment patissin danys. En aquest cas, el millor és comentar-ho amb l’empresa de mudances contractada, ja que ells s’encarregaran de facilitar tota la documentació i informació relativa, fent de nexe entre el client i la companyia asseguradora.

Les mudances exprés poden sorgir per treball o per alguna circumstància inesperada … a l’ésser moments de tensió, està de la nostra mà seguir els consells per evitar més tensions i el més recomanable és confiar aquest treball a professionals de sector que ajudin a gestionar les mudances exprés amb major fluïdesa i així centrar-nos en construir la nova vida que ràpidament se’ns precipita.

Mudances expres tràiler carretera

Si estàs pensant en emigrar, no dubtis en confiar la teva mudança a Flippers. Una empresa de mudances amb més de 40 anys d’experiència en tot tipus de mudances (mudances internacionals, trasllats a Madrid o trasllats a Barcelona).