Mudances Gavà: Cultura i tradició

Mudanzas Gavá

Mudances Gavà: Cultura i tradició

Gavà és un municipi de la província de Barcelona. Es troba situat a 15 quilòmetres de Barcelona ciutat i molt proper a l’aeroport del Prat. Aquest fet ha disparat en les últimes dècades les mudances Gavà.

En l’actualitat disposa d’una població de més de 45.000 habitants i ocupa un territori de 30,9 Km2, que s’estén des de la platja meridional de Delta de l’Llobregat fins a la Serra de Ponent.

La seva perfecta comunicació és un altre factor que ha influït en l’augment de mudances Gavà. Disposa d’un fàcil accés per carretera des de l’autopista C-32 i diverses comarcals. A més de disposar d’una perfecta alternativa en transport públic, amb autobusos que connecten amb el centre de Barcelona o mitjançant tren de rodalies.

A part de per la seva bona comunicació, s’han incrementat les mudances Gavà, gràcies al seu enclavament privilegiat. Els seus 4 km de costa i platja per gaudir, converteix el municipi en una localitat perfecta per viure. Moltes de les persones que han executat les seves mudances Gavà, han tingut en compte la proximitat de l’impressionant Parc Natural de Garraf. Un lloc on poder gaudir de la Natura i rutes de muntanya.

Quantes vegades hem somiat en viure en un lloc que disposi totes les comoditats ofertes per les grans ciutats, però al seu torn, sense el bullici de la urbs, on poder gaudir de la tranquil·litat, tenint una vida més relaxada. Molt possiblement, la gent que ha realitzat mudances Gavà ha trobat en aquesta localitat la resposta; ja que Gavà disposa de tot el necessari perquè les famílies que ja resideixen i les futures que faran realitat els seus mudances Gavà, en breu, trobin sense problemes, guarderies, escoles i instituts, nombrosos parcs i activitats esportives i culturals.

Anteriorment hem detallat la bona comunicació amb Barcelona, ​​però també cal destacar la mobilitat dins del municipi, convertint-lo en un punt a favor a les mudances Gavà. Molts autobusos recorren cada barri i aconsegueix que estiguin tots interconnectats. Sense oblidar els carrils bicis de què disposa i que converteix Gavà en una localitat respectuosa amb el medi ambient.

Mudances Gavà: Gavà Mar

Gavà Mar és la zona marítima del municipi de Gavà. La denominació alternativa a Gavà Mar és “La pineda de Gavà”, i fa referència a la franja de terrenys urbanitzats, al costat de la platja, a les antigues dunes i aiguamolls, sota una pineda de pi pinyoner, a la façana marítima del seu terme municipal. Disposa també d’una llacuna que és lloc de nidificació d’aus migratòries.

Es tracta d’una franja gairebé paral·lela a la platja, d’uns 700 metres d’amplada, que forma el límit amb el terme de Viladecans i a l’indret anomenat “la Pava” a el límit amb el terme de Castelldefels.

Al llarg d’aquest front litoral es troba un passeig marítim d’una longitud de gairebé dos quilòmetres. Dissenyat de manera que respecta la topografia de la vegetació autòctona.

Dunes Gavà - Mudances Gavà

La zona de Gavà Mar, disposa de diferents àrees de lleure, una bona oferta gastronòmica i d’esbarjo i serveis a peu de platja.

Per tot això, ha convertit aquesta zona en la més exclusiva del municipi. De fet, algunes celebritats han executat les seves mudances Gavà per poder gaudir de les comoditats que ofereix Barcelona i relaxar gràcies a les comoditats que ofereix Gavà.

Gavà Mar - Mudances Gavà

Mudances Gavà i la seva costa

Els 4 km de litoral marítim és un dels seus atractius turístics, juntament amb la pineda de Gavà Mar.

Aquests atractius, juntament amb els serveis de què disposa i a les seves condicions meteorològiques amb més de 3.500 hores de sol a l’any, fan que cada estiu milions de banyistes visitin la costa marítima de Gavà. De fet, moltes persones s’han enamorat d’aquesta zona i han acabat realitzant les seves mudances Gavà com a residència habitual, o com a residència d’estiu.

Per a tots els que decideixin realitzar mudances Gavà, el més recomanable és contractar una empresa de mudances especialitzada, com mudances Flippers Int., Per dur a terme el trasllat amb les millors garanties i el mínim temps possible. Una empresa experta en mudances Gavà i en tot tipus de mudances des de fa més de 40 anys. Com per exemple, en un altre tipus de mudances a Barcelona, mudances a Madrid o mudances internacionals.