Mudances Sant Just Desvern: Cultura i tradicions

Mudanzas Sant Just Desvern

Mudances Sant Just Desvern: Cultura i tradicions

Sant Just Desvern, és un municipi de Catalunya de la comarca del Baix Llobregat que forma part de l’àrea metropolitana de Barcelona. Es troba a poca distància de Barcelona, ​​a uns 10 km de el mateix centre de la ciutat Comtal.

Part d’aquest municipi es troba dins del territori de la serra de Collserola (àrea muntanyosa i parc periurbà, prop de la ciutat. Es tracta d’un dels parcs metropolitans més grans de el món) i plenament integrat en ella. Aquest és un dels motius principals pel que gran quantitat de famílies han realitzat mudances Sant Just Desvern. Pel que poden gaudir de la natura, sortint a passejar o fer esport a escassos minuts de la seva nova residència.

L’arquitectura de Sant Just Desvern encara conserva masies, així com edificis modernistes emblemàtics com l’edifici Walden construït pel popular arquitecte, Ricardo Bofill. A la fi dels anys 70, alguns habitants del municipi, així com d’altres zones de Barcelona, ​​principalment; van inaugurar aquest icònic edifici, realitzant les seves mudances Sant Just Desvern.

En l’actualitat, disposa de poc més de 17.000 habitants i és de les poques poblacions properes a Barcelona, ​​on encara es respira tranquil·litat. Es troba entre els deu municipis de renda per càpita més elevats d’aquesta Comunitat Autònoma. Això és degut al fet que diversos famosos, polítics, empresaris i cònsols han executat les seves mudances Sant Just Desvern.

Collserola Mudances Sant Just Desvern

Història de les mudances Sant Just Desvern

El testimoni de les primeres mudances Sant Just Desvern és el sepulcre de fossa, de l’època neolítica, excavat en 1967. prosseguides de la resta de l’poblat ibèric de la Penya de l’Moro, corresponent a el segle VII a. C.

El primer escrit on s’esmenta el municipi, data de el 8 de desembre de l’any 965 d. C.

La població de Sant Just Desvern a mitjan el segle XIX, era d’unes 950 persones, quan l’agricultura de secà va iniciar una regressió bastant accentuada produïda per plagues com l’oïdi i la fil·loxera. Al seu torn, les propietats van tendir a engrandir-se i van anar desapareixent les més petites, donant inici als serveis i a una incipient xarxa comercial. A la fi de la mateixa segle, les mudances Sant Just Desvern van ser en augment, ja que va ser un moment d’explosió cultural i política.

Durant el primer terç de segle XX, podem afirmar que hi va haver una explosió de mudances Sant Just Desvern, aquest augment demogràfic i urbà va fer arribar a la població a 2.400 habitants. Això va provocar l’obertura de la Rambla Modolell i el seu eixample, i es van crear barriades i urbanitzacions noves.

Durant el període de la Guerra Civil, la violència de la reraguarda a Sant Just Desvern va ser mínima, gràcies a la intervenció de les autoritats i de l’veïnat, que, formant patrulles armades, van aconseguir fer front als atacs forasters. Exceptuant el bombardeig de el 8 d’octubre de 1938, que va provocar bastants ferits i va causar danys destacables en el municipi.

Entre els anys 60-70 les mudances a Sant Just van tenir un repunt amb la construcció de pisos nous al poble i en urbanitzacions confrontants. Aquest creixement va donar pas a la instal·lació de les primeres indústries, i la construcció de dos polígons industrials.

Gràcies a aquesta transformació, el poble, va passar de tenir un caràcter agrícola a terme residencial i industrial, sent la mateixa tònica en l’actualitat.

Destaca la seva qualitat de vida, la seva bona xarxa de serveis, d’activitats empresarials multinacionals, disposant de petites i mitjanes empreses.

Sant Just Desvern: Serveis, tradicions i masies amb història.

Tots aquells interessats a realitzar mudances Sant Just Desvern, se’ls recomana contactar amb empreses de mudances especialitzades, com la nostra Flippers Int., Per agilitzar el procés de trasllat.

En 1918, es va crear l’associació cultural Ateneu Sanjustenc, on ensenyaven català i disposava de biblioteca. Posteriorment, va ampliar les seves activitats, oferint teatre, cinema, esport i excursionisme.

Des de finals dels anys 70, es realitzen carreres de karts de coixinets, convertint aquesta activitat en un clàssic de l’municipi cada mes de novembre.

A Sant Just Desvern, hi ha diferents masies, com Can Sagrera o Mas Palau. Mereix destacar, Can Ginestar, d’estil modernista. També coneguda com a Casa d’en Rabassa, Casa d’en Duran o Casa Tudó, actualment utilitzada com a casa de cultura.

Masia Sant Just Desvern

El municipi disposa d’una xarxa d’equipaments municipals que ofereixen una programació variada de serveis i activitats adreçades a diferents col·lectius i franges d’edats. Per tot això, el municipi de Sant Just Desvern el converteix en un perfecte destí per a les mudances Sant Just Desvern.

Per a qualsevol persona que estigui pensant realitzar tot tipus de mudances Sant Just Desvern, confia en mudances Flippers. Aquesta empresa de mudances, ofereix un servei de qualitat, ràpid, eficaç i professional, amb més de 40 anys d’experiència. Especialistes també en un altre tipus de mudances a Barcelona, mudances a Madrid o mudances internacionals.