Història de les mudances San Sebastian de los Reyes

mudanzas san sebastián de los reyes

Història de les mudances San Sebastian de los Reyes

Abans de conèixer la història que amaga San Sebastian de los Reyes, has de saber que si estàs pensant en mudar-te allà, et recomanem contactar amb una empresa de mudances com Flippers. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

San Sebastian de los Reyes és un municipi que forma part de la Comunitat de Madrid. Es troba a 18 quilòmetres a nord de la capital. Popularment se la coneix com «Sanse». Encara que també se l’anomena «La Pamplona noia» ja que en Festes es realitzen tancaments populars similars als pamplonesos.

Al segle XV, els Reis Catòlics, per afavorir un major poblament dels territoris que depenien directament de la Corona, van permetre que es fundés una nova població al costat d’una ermita propera dedicada a Sant Sebastià, donant pas a la fundació del municipi ia les primeres mudances San Sebastian de los Reyes.

El municipi de San Sebastian de los Reyes està lligat Alcobendas, el seu municipi veí, formant una unitat urbana. L’única distància que les separa, són dos carrers (Av. D’Espanya i Av. De Madrid). Els dos carrers, en alguns trams, cada marge pertany a un dels dos municipis i també comparteixen alguns dels serveis; per exemple, l’Estació de tren de rodalies Alcobendas-Sant Sebastià dels Reis. És per això, que les mudances San Sebastian de los Reyes estan lligades a la població d’Alcobendas. Tan sols amb creuar el carrer i canviar de domicili d’un carrer a una altra, ja es genera un trasllat a una altra població.

Els primers veïns d’Alcobendas que van realitzar els seus mudances a aquest municipi, van ser 32 veïns en 1488, en cabanes que van construir al voltant de l’ermita de Sant Sebastià.

Mudances San Sebastian de los Reyes

Mudances San Sebastian de los Reyes i la seva economia i història

La principal activitat de San Sebastian de los Reyes fins ben entrat el segle XX era l’agricultura i la ramaderia.

En l’actualitat, hi ha més de 2.500 empreses (algunes d’elles multinacionals, que han realitzat els seus mudances a San Sebastian de los Reyes) es troben principalment ubicades, en polígons industrials.

En els últims anys, aquest municipi s’ha convertit en el centre neuràlgic de les compres a la zona nord de Madrid. Hi establiments tradicionals i diversos centres comercials de gran rellevància. Amb la construcció del Parc Comercial MegaPark, que es troba situat a la sortida 19 (direcció Burgos), ha passat a ser un dels motors de l’economia local, augmentant les mudances a San Sebastian de los Reyes de molts negocis ubicats anteriorment en altres punts de la Comunitat.

Igual que en moltes ciutats dels voltants de Madrid, les mudances San Sebastian de los Reyes, durant els anys seixanta-setanta, va experimentar un gran creixement a causa de l’emigració procedent de l’medi rural des d’Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa i Castella i Lleó. A partir dels anys vuitanta, el perfil de la població que va realitzar els seus mudances aSan Sebastian de los Reyes, va canviar, donant pas a parelles joves professionals procedents de la capital i altres municipis propers.

En l’actualitat Mudances Flippers Int., Està present en moltes de les mudances San Sebastian de los Reyes, traslladant a famílies i oficines procedents de diversos punts del territori nacional.

Mudances San Sebastian de los Reyes i l’esport

Aquesta població sempre ha estat vinculada a l’esport, sobretot a l’motor, des que el 1967 es va inaugurar el Circuit de Jarama. El 1974, es van finalitzar les obres amb les instal·lacions imprescindibles. La tribuna principal disposa de 2.650 localitats. En els últims anys, han estat millorades les instal·lacions i les condicions de seguretat de l’circuit. I les mudances San Sebastian de los Reyes han estat realitzades per molts amants d’aquest esport i la possibilitat de tenir aquest circuit a prop de casa seva.

Mudances San Sebastian de los Reyes

En aquest municipi, el ciclisme també destaca. Hi ha diversos participants i medallistes en Jocs Olímpics i Paralímpics que al seu dia van realitzar les seves mudances San Sebastian de los Reyes, així com diversos ciclistes professionals.