Mudar-se

Mudarse

Mudar-se

Mudar-se vol dir anar-se’n, és a dir, realitzar un canvi de residència diferent a l’actual, ja sigui habitatge, centre de treball o laboratori.

Per contra del que molta gent pensa, traslladar-se no vol dir el mateix que mudar-se. El trasllat forma part de la mudança, però una mudança, mai pot existir sense un trasllat. A més, la paraula trasllat pot tenir diferents accepcions, en canvi, la paraula “mudar-se” no hi ha dubte que és canviar un domicili per un altre.

Qualsevol que hagi passat per l’experiència de mudar-se podrà confirmar que l’estrès està sempre present i que no es tracta d’una tasca senzilla.

Tipus de mudances

Mudar-se pot tractar-se de treball, en aquest cas la mudança seria d’oficina. També es pot mudar un laboratori, és a dir, canviar d’una adreça a una altra i tot l’equipament i contingut d’aquest laboratori es traslladaria i muntaria en la seva nova ubicació. Fins i tot pot mudar-se un treballador per necessitat de canviar de delegació o centre de treball, ja sigui a una altra ciutat o un altre país.

Sigui quina sigui la necessitat de mudar-se, de l’tipus que sigui, nacional o internacional, el més recomanable és deixar-se assessorar per personal especialitzat, com mudances Flippers internacional. Ja que amb gairebé 40 anys d’experiència en el sector són especialistes en tot tipus de mudança, fent més fàcil la tasca de mudar-se.

En qualsevol cas, mudar-se s’ha de fer amb temps. Pel que, contra més distància més temps es recomana. Encara que sembli mentida, una mudança implica tenir en compte moltes gestions i per això, el millor és tenir una llista per no deixar-se res al tinter.

Les persones que han de mudar-se a un altre país, hauran de gestionar documentació amb duanes i en moltes ocasions el tràmit de la mudança es complica. En aquests casos, encara és més recomanable deixar-se assessorar per professionals i gestionar un pressupost per aquest tipus de serveis.

Mudar-se

Traslladar-se, com gestionar-?

Cada persona gestiona les emocions de maneres diferents: alguns, arribat el moment de mudar-se, s’ho prenen amb il·lusió per poder realitzar un canvi de vida i per a altres és un veritable problema, ja que la malenconia o tristesa que els produeix deixar enrere tota una vida els engrandeix el problema de mudar-se. Tot dependrà de l’caràcter de cada persona i les seves circumstàncies. El fet de mudar-se, afecta tota la família. Pel que, si això implica mudar-se amb nens, s’haurà de tenir especial atenció en la seva preparació psicològica, i la mateixa es farà d’una manera o una altra depenent de l’edat dels fills, de la forma més adequada per a cada un i amb el temps suficient perquè puguin assimilar-de la millor manera possible.

Mudar-se alegria

El més recomanable abans de mudar-se és començar demanant pressupostos a empreses de confiança especialitzades en el sector, com la nostra Flippers Int., Amb suficient antelació per tenir capacitat de reacció i veure les diferents possibilitats.

Un cop seleccionada l’empresa de mudances amb què estarem interessats a realitzar la mudança, els següents passos són:

  • Agendar una data
  • Seleccionar els estris personals a traslladar
  • I aprofitar per fer neteja i així evitar traslladar estris innecessaris.

Mudar-se és un bon moment per desfer-se de tot el que fa temps que no fem servir i realment ens ocupa un bon espai a casa nostra.

El millor és que l’empresa especialitzada sigui la que executi l’embalatge. Per què? Perquè ells disposen d’embalatges específics i l’experiència en aquesta tasca. D’aquesta manera, creix la possibilitat que tot arribi a destí en perfectes condicions.

L’experiència de mudar-se, és molt diferent si és a nivell local, a fer-ho a nivell internacional. A més distància, major cost de l’pressupost de la mudança i més tràmits a bregar abans d’emprendre el trasllat. És per això, que confiar en una empresa especialitzada en el segon cas és la millor opció a realitzar-lo amb mitjans propis.